Neviđeni skandal, misici oduzeli titulu: Lagala, bahanalisala se na mrežama, a kad je vratila krunu falili dijamanti

Pre 6 godina takmičenje lepote je prodrmao skandal zbog lepe Ruskinje

Instagram/alesiasemerenko

Pre 6 godina svet takmičenja lepote potresao je skandal zbog prelepe Ruskinje Alesije Samarenko. Atraktivna brineta je proglašena za najlepšu na takmičenju, a nije prošlo mnogo pre nego što se zamerila organizatorima, zbog čega su joj oduzete i kruna i titula.

Osim laskave titule, misica dobija i gomilu obaveza kao što su zakazani događaji na kojima mora da se pojavi. Alesiji to nije bilo zanimljivo, pa je organizatorima u više navrata prijavila da je bolesna i da zbog toga ne može da ispuni unapred zakazane obaveze.

Organizatori takmičenja su je uporno zvali kako bi ispratila kalendar zakazanih obaveza, i dok je pričala ne oseća dobro, a zapravo je bila na letovanju. Alesija je baš u tom periodu odličila i da objavljuje slike na Istagramu, ne razmišljajući o posledicama.

Nastao je problem i sa krunom koju je dobila uz titlu najlepše žene. Pravila takmičenja su striktna i nalažu da se kruna mora držati u posebnom sefu. Alesija to nije učinila, a kada ju je vratila vidno je bila oštećena. Naime, a njoj su nedostajali neki dijamanti.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis  Kurir

(Kurir.rs/MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!