Važi za "crnu ovcu" Trampovih: Ludovala u Beogradu, muvala obezbeđenje, pa pukom srećom smuvala milionera

Donald Tramp ima petoro dece, a kako je jednom prilikom izjavio - najmanje voli svoju ćerku Tifani.

VEM/ MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da Donald Tramp ima petoro dece - za Ivanku i Barona svi znaju, a jednu od ćerki oduvek smatraju "crnom ovcom" porodice. U pitanju je Tifani Tramp koja je nedavno objavila da je u drugom stanju.

Tifani je Donald dobio u braku sa Marlom Mejpls. Ova bivša studentkinja sociologije (30) je vrlo aktivna na instagramu, a ranije je postavljala i dosta golišavih fotografija. Druži se sa bogatom decom Menhetna, i ostavlja utisak da trenutno ne planira nikakve bitne poslovne poteze.

Šoping u Beogradu

Tifani je iznenadila domaću javnost kada je sa tadašnjim verenikom, a sadašnjim suprugom, 2019. posetila srpsku prestonicu. Kako bi se sakrila od paparaca na glavi je nosila kačket, ali nije skrivala svoje dobro raspoloženje, te nije skidala osmeh sa lica. Tifani se nije ponašala poput zvezde, pričaju očevici, već je opušteno razgledala po našoj prestonici i osmehivala se Beograđanima. U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbeđenje koje je bilo u civilu, nakon čega su im se pridružili i članovi našeg obezbeđenja. Nakon pauze u restoranu, Tifani se uputila u šoping centar, a najveću pažnju su joj privukle radnje sa cipelama. U kupovini je provela oko 30 minuta, a najviše robe sa prijateljima kupila je u sportskoj radnji. Nakon toga su se svi zajedno vratili u hotel.

Uputila je poruku pratiocima na toj mreži, kao i na "X"-u na ćirilici: "Pozdrav iz Srbije".

Kako je "Blic" tada preneo, razlog Tifaninog dolaska u našu prestonicu, između ostalog, bio je taj kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom. Ona je tada provela desetak dana u Beogradu.

Uragan tokom svadbe za milionera

Najmlađa ćerka Donalda Trampa udala se 2022. za američkog preduzetnika egipatskog porekla, Majkla Bulosa, na porodičnom imanju Mar-a-Lagu. Na Tifaninom venčanju su prevladavale bela i plava boja, a predsednički kandidat nije štedeo na ćerkinom venčanju, za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već zapravo, "najmanje draga".

Kuma je bila mladina polusestra Ivanka Tramp, Donaldova miljenica, koja je po mnogima zasenila mladu, koja je blistala u raskošnoj venčanici dugih rukava princeza kroja sa potpisom Eli Saba. Marla Mejpls, Tifanina majka, pojavila se u haljini sa jednom bratelom boje lavande od istog dizajnera. Tramp je bio u smokingu, čas vidno raspoložen čas smrknutog lica.

Mladenci su se venčali pred porodicom i prijateljima ispod oltara ukrašenim ružičastim, plavim i belim cvećem. Meni je bio čist luksuz, a svadba je bila poput raskošne bajke, ipak, do srećnog kraja nije se došlo bez izazova.

Samo nekoliko dana pre velikog događaja, Tifani je navodno bila na ivici živaca nakon što je njena "večera dobrodošlice" bila ugrožena zbog uragana Nikol.  "Poslali su osoblje kući. Tifani je još bila tamo", rekao je insajder za Page Six, govoreći o Donaldovoj luksuznoj rezidenciji na Palm Biču. "Neki gosti su došli na nedelju dana, i sve su te stvari isplanirali. To je trebala da bude gala događaj. Morali su da otkažu današnje događaje i golf izlet za sutra. Svi su ostali unutra", dodao je izvor.

Uragan Nikol obrušio se tada na Floridu, i zatvorio je međunarodni aerodrom Palm bič, što je uticalo dolazak gostiju avionom na venčanje.

Tifani se udala za Boulosa, naslednika libansko-američkog milijardera i poslovnog direktora čija porodica poseduje "Boulos Enterprises" i "SCOA Nigeria" u Nigeriji 12. novembra 2022. u Mar-a-Lagu. Bilo je to venčanje iz bajke koje je krunisalo njihovu vezu koja je počela 2018. Mladi par se upoznao tog leta, dok je Tifani bila u Grčkoj na odmoru sa glumicom Lindzi Lohan. Inače, veoma je aktivna na Instagramu, a njen profil prati 1,3 miliona ljudi.

Afera s tajnim agentom

Poslednjih nekoliko godina po Beloj kući šuškalo se kako su, Trampova ćerka Tifani i snajka Vanesa, imale intimne odnose sa članovima obezbeđenjaNaime, novinarka Karol Lionig napisala je knjigu pod nazivom "Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service", u kojoj se upravo pominju njihova imena.

Između ostalog, ona je otkrila kako su Vanesa i Tifani bile intimne s agentima Tajne službe. Oni su bili zaduženi za čuvanje porodice dok je Donald Trump bio predsednik Sjedinjenih Američkih Država stoji u njenim navodima. Čelnici tajne službe su se tada, piše u knjizi, "zabrinuli koliko se Tifani zbližila s visokim, tamnim i zgodnim agentom". Agentima je, inače, zabranjeno da imaju intimne odnose s osobama koje štite. Kako je Karol napisala, agent nije dobio otkaz niti je bilo posledica u profesionalnom smislu.

Podsetimo, Tramp ima petoro dece iz tri braka: Donald Mlađi, Ivanka i Erik Tramp iz braka sa Ivanom Tramp, Tifani Tramp sa Marlom Mejpls i Baron Tramp sa Melanijom Tramp, a takođe je deda desetoro unučića.

Pogledajte još njenih fotografija:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

ĆERKA I UNUKA DONALDA TRAMPA NA SVADBI  Instagram/ivankatrump

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!