Vodu za kupanje grejala na šporetu, sad živi u vili u Majamiju: Lepa Srpkinja s jednim koferom otišla u USA

Dragana Dujović prvi put u Ameriku je otišla kada je predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Miss Universe u Ekvadoru 2004. godine, a o njoj dugo ništa nismo čuli.

Instagram/draganadujovic

Od 2014, kada je potpisala ugovor sa jednom prestižnom agencijom, njen dom postala je Florida. U raskošnoj vili u Majamiju, na obalama zaliva Biskejn, Dragana Dujović uživa sa suprugom Bretom Boltonom, jednim od najboljih hirurga za transplantaciju kose na svetu, i njihovo troje dece, dva sina Luku i Nika i ćerku Niku.

Njen život je prava filmska priča, a prošla je najgore scenarije od bede do života u vili u Majamiju. Dragana je rođena i odrasla u Novom Sadu. Njeno detinjstvo u naselju Bukovac u predgrađu Novog Sada obeležilo je siromaštvo i bolest, a zatim i smrt oca, koja je slomila celu porodicu.

"Bila su to strašna vremena. Kada se tata razboleo, sve je počelo da se ruši, kao da je čitavu porodicu pogodila loša karma. U kući nije bilo tople vode, pa smo morali da je zagrevamo u loncu na šporetu, kako bismo se tuširali. Zimi je bilo još gore, jer nismo imali grejanje. U centralnoj prostoriji kuće nalazila se peć na drva. Davali smo sve od sebe da održimo vatru i tu smo provodili noći i zajedno spavali, da bi nam bilo toplo", izjavila je jednom prilikom, prenosi Zadovoljna.

Dragana je završila Hemijsko-tehnološku školu i Fakultet za menadžment u Novom Sadu. U intervjuu koji je 2004. objavljen povodom njenog učešća na izboru za Mis Univerzuma, Dragana je otkrila da su joj brat i majka omogućili normalno detinjstvo.

Pročitajte još: Lepa Čačanka na koju je "odlepila" Viktorija Bekam: Uspela je što nijedna Srpkinja nije, a sad ima najlepše vesti

U svet modelinga ušla je vrlo rano, već kao trinaestogodišnjakinja, kada je prihvatila ponudu da pohađa kurs u lokalnoj modnoj agenciji. Sa šesnaest godina Dragana je prvi put učestvovala u takmičenju lepote i bila prva pratilja tinejdžerske Mis Jugoslavije, da bi dve godine kasnije postala takmičarka na izboru za Mis Univerzuma u Ekvadoru.

Spakovala jedan kofer i otišla u Ameriku

Nakon putovanja po Evropi donela je odluku 2012. godine da svoj život spakuje u samo jedan kofer i preseli se u Ameriku kako bi tamo usavršila svoje obrazovanje i karijeru.

"U Americi sam prvi put bila kada sam predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Miss Universe. Već tada sam poželela da se vratim. To se ostvarilo 2012, kada mi je bilo 23 godine. Radnu vizu sam dobila na osnovu karijere modela i odličnog portfolija. Početak je bio veoma težak, ali sam verovala da je sreća na mojoj strani i postepeno su stizali sjajni angažmani", rekla je jednom prilikom.

Dragana Dujović je 2016. godine diplomirala na smeru za dizajn aksesoara na Miami International University of Art&Design u Majamiju. Na fakultetu je zatražila i dobila pozajmicu za studiranje.

Kreirala je brend pod svojim imenom, a pored tašni kreira i kaiševe, cipele i šešire za muškarce i žene. Sa suprugom i decom živi u Majamiju u ekskluzivnoj vili koja ima pogled koji oduzima dah.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!   Kurir televizija

(Zadovoljna.rs/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!