Aleksandra za kuma uzela moćnika sa estrade: Sarađivao sa Grandom, a prijatelj je sa velikim facama

Aleksandra bursać je za kuma uzela čoveka koji je dobro poznat u svetu estrade.

ATA Images

Pevačica Aleksandra Bursać izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zaklela 10 godina mlađem kolegi Stevanu Sekuliću.

Na svadbi su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a sama proslava organizovana je u jednoj svečanoj sali u Novom Sadu. Aleksandra je blistala u raskošnoj venčnici, a njena koleginica Milica Todorović objavila je i snimak sa ceremonije venčanja i tako otkrila jedan detalj.

Pitanje je koga je Aleksandra od mnogobrojnih kolega i prijatelja odabrala za kuma. U pitanju je njen veoma blizak saradnik, estradni menadžer Duško Bojanić, koji je veoma uticajan u estradnom svetu i u svom timu drži neke od najpopularnijih imena domaće estrade.

Obožavan je među Zvezdama Granda, a kum je i Ivani i Petru Pavkoviću.

PROČITAJTE JOŠ: Torta do plafona, a mlada u miniću: Isplivao snimak sa svadbe Aleksandre Bursać i 10 godina mlađeg pevača

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"POVREDILA ME JE, A ZNA ŠTA SAM SVE URADILA ZA NJU!" Aleksandra Bursać ponovo udarila na Mladenovićku zbog AFERE "CIPELE"  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Telegraf/ Katarina Bojović)