"Uleteo je u njihovo dvorište, pretio im": Komšije o tuči Desingerice sa starijim čovekom, oglasio se i reper

Komšije govore o incidentu koji se dogodio i u kojem je učestvovao Dragomir Despić Desingerica.

ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Dragomir Despić Desingerica u sredu se potukao na ulici na periferiji Beograda, kad je došao u sukog sa starijim čovekom D. R., koji je policiji ispričao da ga je reper udario.

Muzičar, s druge strane, tvrdi da ga nije ni pipnuo, da nikada ne bi udario starijeg čoveka, ali da jeste napao njegovog sina. U izjavi za medije dodao je i da je njegova supruga Nevena dobila udarac od kojeg joj je raskrvavljena usna.

"Naslov treba da bude: 'Napali su Desingericu, koji je branio ženu!' Udarili su Nevenu i raskrvarili joj usnu. Gledao sam da 'nabodem' sina, starijeg čoveka nisam pipnuo. Visok je i može da se bije sa mnom. Kada mu je sin pobegao ni tada ga nisam udario. Posle su došle komšije. Ja sam tu napadnut, prvi sam guran i udaran", ispričao je Desingerica za Informer.

Ovim povodom su se oglasile i komšije koje su gledale sukob. Jedan od njih tvrdi da ono što je ispričao Desingerica nije istina.

"Jedini koji je kriv za tu situaciju jeste taj Desingerica. Pokazaću vam snimak, a vi sami procenite šta se desilo", rekao je.

Kako navodi Kurir, na snimcimase vidi da su se automobili normalno kretali ulicom, a D. R. je izašao iz dvorišta da iznese kolica puna pokošene trave. U tom trenutku on stoji i čeka da automobili prođu. Kad je video da ni sa leve ni sa desne strane nema vozila, krenuo je s kolicima da pređe ulicu i u momentu kada dolazi do bele linije na sredini puta na snimku se vidi kako Desingerica munjevitom brzinom nailazi svojim autom. U tom momentu D. R. pravi nekoliko koraka, a iz kolica ispada trava. Sledeći momenat je onaj kada Despić navodno izlazi iz auta i udara čoveka.

PROČITAJTE JOŠ: "Odradilo ga na Desingera": Zdravko Čolić iskopirao repera, mreže gore zbog snimka sa nastupa

Njegova žena Nevena sedi u kolima. Kad je porodica D. R. videla šta se dešava, istrčala je na ulicu i tada izlazi i reperova supruga i kreće da se raspravlja.

"Komšija je odmah prijavio slučaj policiji, a ovaj mu je pretio da će poslati njegove ljude da mu zapale kuću. Hteo je da ga zgazi kolima. Logično bi bilo da je taj Desingerica njega pustio da prođe kad ga je video nasred puta. Čovek je bio na pola puta, nije znao šta će u trenutku, pa je povukao kolica i trava je završila na zadnjem točku automobila. Istripovao je da je naš komšija hteo da mu slomi auto. Da čovek nije stao, ovaj bi ga pokupio. Desingerica je izašao iz kola i krenuo da ga bije", tvrdi komšija i nastavlja:

"Njegova žena je iz auta izašla posle tri-četiri minuta, tek kad je porodica komšije izašla. Ja sam došao čim sam video šta se dešava. Prišao sam kolima, a on je komšiju D. već držao za revere. Nakon toga je izašao sin čoveka i pitao ga zašto napada nekoga ko je stariji od njega. Desingerica je potom krenuo na njega, uleteo u njihovo dvorište, a onda mu sin D. R. nije ostao dužan. Najgore od svega je što ga je žena, umesto da smiri situaciju, huškala da nastavi s cirkusom, da se tuče s ljudima. Objavio je snimak u kom objašnjava šta se desilo, a vidi se i njegova žena, kojoj ništa ne fali. Nju niko pipnuo nije, osim ako je u tom huškanju neko slučajno nije zakačio. Povrede nisu bile vidljive, a on je rekao da joj je pocepana usna. Komšija je čak i razmišljao da li da slučaj prijavi policiji, ali rekli smo mu da to mora da uradi. Ko zna s kim se taj mali petlja, zato i ja ne želim da izlazim javno i dajem vam snimke sa svoje kuće", rekao je na kraju komšija za pomenuti medij.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Desingerica pljuje devojci u usta  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)