"Ceo dan mirišem na nju": Baka Prase svima zagolicao maštu privatnom slikom s Karleušom

Karleuša uhvaćena s 18 godina mlađim momkom, poznati jutjuber ne veruje šta mu se dešava!

Youtube/ Baka Prase/M.M./ATAIMAGES

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u susret dugo očekivanom zajedničkom lajvu na Jutjubu, podelio je fotografiju sa Jelenom Karleušom. Jutjuber je pozirao u jednom luksuznom restoranu na Dedinju, a društvo mu je pravila pop zvezda.

On je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako sedi pored žene sa dugom plavom kosom, te u svom stilu postavio i anketu za svoje pratioce, a pitanje je bilo sa kim sedi?

"Ko me je to izveo na ručak?!" napisao je Baka Prase na slici.

Instagram/bakaprase/printscreen 

Odgovor je bio i više nego očigledan. Međutim, Baka je u svom stilu objavio i sledeći stori gde je sve zaintrigirao komentarom. "Ono kad ceo dan mirišem na Karleušu," napisao je uz sliku iz teretane.

Instagram/bakaprase/printscreen 

Jelena Karleuša biće gošća Bake Praseta na njegovom Jutjub kanalu krajem nedelje, a to je možda i bio povod njihovog zajedničkog izlaska. On je ispričao šta sve sprema, pa obećao "lom". Poslušajte:

Mrežama kruže glasovne poruke Karleuše i Praseta

Bogan Ilić, poznatiji kao Baka Prase poslao je tokom leta glasovnu poruku Jeleni Karleuši (46) da dođe kod njega, na koju mu je ona navodno odgovorila. 

"Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja", glasila je glasovna poruka koju je Baka (28) poslao:

U snimku koji kruži mrežama čuje se i glasovna poruka koju mu je Jelena navodno poslala nakon njegovog poziva, a njena poslednja rečenica bacila je Baku u trans:

 Pogledajte još slika Bake Praseta i JK: 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku  Kurir televizija

(MONDO/Marina Cvetković)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!