"Izgladićemo odnose kad odemo kući": Nadica Ademov na putu iz porodilišta spomenula ćerku i muža

Pevačica Nadica Ademov, postala je majka drugi put pre nekoliko dana, a danas je, 4. oktobra, izašla iz porodilišta sa naslednikom.

ATA AHEL

Nadica Ademov je po drugi put postala majka, a već je izašla iz porodilišta. Po njih je došao srećni suprug Damir Mustafić, koji je za sina birao najbolje, pa je tako doneo nosiljku u kojoj su ga izneli, a koja vredi neverovatnih 72.000 dinara. Čim je izašla i pozorila, Nadica je vidno raspoložena stala pred novinare, kako bi odgovorila na nekoliko pitanja.

ATA AHEL 

Na samom početku je otkrila kako se oseća, kao i kako joj je protekao porođaj: "Odlično, super se osećam. Beba je preslatka, kažu da je jedna od boljih beba i to me baš čini srećnom", rekla je ona, pa dodala: "Odlično je prošao, ni prvi nije bio nešto težak, a ovaj drugi put sam već bila upoznata u sve. Sve je dobro."

Otkrila je i da li je sve spremno za bebu: "Jesam naravno, to je sve bilo spremno."

ATA AHEL 

Na pitanje kako je reagovala ćerkica na to što je dobila brata, Nadica otkriva da je bila pomalo ljuta, ali da će odnose izgladiti kad stigne kući.

"Seka je nešto jako ljuta, zato što joj ništa nije jasno, gde sam ja. Na kameri kad pričamo, čak neće ni da me pogleda. Sada ćemo mi da izgladimo odnose kada odem kući. Kada vidi brata, on je kao neka beba lutka za nju, pa kad ga vidi raduje se, uzme da ljubi telefon. Raduje se, ona mnogo voli decu, stavrno voli decu i verujem da će radovati, ali ona je ipak jako mala da bi shvatila o čemu se radi. Videćemo", rekla je Nadica, pa dodala šta je to bata dobio od svoje seke:

"Bata je dobio štošta od seke. On je dobio neke kreeice koje verovatno neće koristiti, pa ću dati njoj", rekla je.

Istakla je da joj je druga trudnoća bila znatno lakša, jer je prva bila rizična. "Prva je bila onako malo rizična i sve, dok je druga došla potpuno neplanski, ali sma je podnela dosta lakše. Prvi put ništa ne znate, sve je nešto novo, ali dobro", otkrila je.

Pogledajte još slika ispred porodilišta:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!  Kurir teleivizija

(Telegraf/MONDO/Marina Cvetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!