Za 24 sata se javilo 12.000 žrtava i svedoka: Novi detalji o slučaju Paf Didija, na spisku saučesnika poznate face

Advokati navode da se na telefonsku liniju za prijavu bilo kakvih informacija o Paf Didiju, do sada javilo preko 12.000 ljudi.

YouTube/ Wendy Williams Show

Advokat Toni Bazbi nedavno je za medije naveo da namerava da pokrene tužbu protiv Paf Dedija u ime 120 žrtava, nakon što je otvorio telefonsku liniju putem koje bi žrtve i eventualni svedoci mogli da ispričaju sve što znaju o ovom slučaju.

Bazbi je nedavno šokirao sve kada je rekao da se na listi saučesnika nalaze brojna poznata lica, kao i da će uskoro objaviti imena svih. Sada navodi da se na pomenutu telefonsku liniju za samo jedan dan javilo preko 12.000 ljudi. Ovo je jedan od načina da se jave žrtve koje još nisu prijavile nasilje ili iz nekog razloga to nisu smele.

"Od jučerašnje konferencije za novinare imali smo 12 hiljada poziva za oko 24 sata. Naš zadatak je da pokušamo da saslušamo svaki od ovih poziva i identifikujemo one koji su žrtve i one koji su svedoci i tako da prikupimo dokaze", rekao je advokat i dodao da gotovo 100 ljudi radi na Didijevom slučaju, prenosi New York Post.

PROČITAJTE JOŠ: Sa 15 rekla "da" starijem makrou, sa 22 završila mrtva: Dolazila na Didijeve žurke, a rezultati obdukcije šokirali svet

"120 tužbi o kojima smo pre nekoliko dana pričali, to su tužbe koje bismo mogli odmah da podnesemo protiv Paf Dedija, ali želimo da budemo sigurni da smo prikupili sve što možemo", dodao je Bazbi.

Među brojnim žrtvama najviše je onih koji su repera optužili za silovanje, polne napade, zlostavljanje, lažno zatvaranje, prisiljavanje na prostituciju, širenje videozapisa bez dozvole, kao i polno zlostavljanje maloletnika, od kojih je najmlađa žrtva imala imala samo devet godina.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nadica Adamov, izjava nakon porođaja  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)