Horejšio Kejn neprepoznatljiv: Paparaco fotke zapalile svet, nekad bio najplaćeniji glumac, sad prodaje odeću

Pogledajte kako danas izgleda zvezda serije "Istražitelji iz Majamija"

Screenshot

Glumac Dejvid Karuzo se proslavio ulogom u seriji "Istražitelji iz Majamija", u kojoj je igrao lik Horejšija Kejna, detektiva prepoznatljivog po pogledu i naočarima.

Serija “CSI: Miami” uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone njen glavni junak, Dejvid Karuzo, zarađivao je 375.000 dolara po snimljenoj epizodi i bio jedan od najplaćenijih glumaca na televiziji. Nakon završetka serije koja je otkazana 2012. zbog pada gledanosti, Dejvid Karuzo se povukao iz glumačkog sveta, a poslednjih godina je gotovo neprepoznatljiv.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2023. koje su šokirale obožavatelje. Glumac je izgledao znatno drugačije nego u vreme kada je plenio pažnju na malim ekranima.

Umesto besprekornog izgleda, deluje zapuštenije, sa dužom kosom koja je bila jedini preostali podsetnik na njegov bivši imidž.
Šta se njemu dogodilo?", "Izgleda kao da ima 80 godina", samo su neki od komentara ljudi koji se pitaju šta se dogodilo s nekadašnjim zavodnikom.

Glumac je pre 2023. u javnosti poslednji put viđen 2017. Nakon što je odustao od glume otvorio je umetničku galeriju koja se ubrzo zatvorila. Potom je otvorio radnju sa garderobom u Miamiju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA  Kurir TV

  (Žena Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!