Ovo je sestra Milice Todorović: Nikad je niste videli, pričali da je pevačicu zet prevario za 60.000 evra

Milica Todorović trudi se da privatni život drži podalje od radoznalih očiju javnosti, pa tako nismo imali previše prilike da vidimo njenu rođenu sestru Jovanu.

Instagram/milicatodorovicofficial

Nakon pobede u "Zvezdama Granda", pevačica Milica Todorović nizala je uspehe i izgradila blistavu karijeru kojom se neizmerno ponosi. S drug strane, privatan život nije previše eksponirala javnosti, naročito kada je reč o članovima njene porodice, pa tako malo ko zna da pevačica ima dve sestre Jovanu i Anđelu kao i brata Vladana.

Njena sestra Jovana je udata, a zet joj je izvestan vremenski period bio i menadžer. Međutim, spekulisalo se da je došlo do razmirica među njima, ali pevačica nikada nije želela da daje komentar na porodične odnose.

Milica neretko na Instagramu objavi fotografije sestara ističući da se ponosi što ih ima, a njeni obožavatelji ističu da je sličnost između nje i sestara evidentna.

Instagram/milicatodorovicofficial/printscreen 

Zet joj ukrao 60.000 evra?

Mediji su svojevremeno pisali da je Milica bila u veoma lošim odnosima sa zetom Vojom. Kako se navodilo, Milici je zet navodno ukrao 60.000 evra, zbog čega je sa njim otišla i na sud, ali za medije nije želela da otkriva detalje porodične drame, već je priznala da joj je teško da o tome govori, te da se oseća izdano.

"Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju", rekla je ona za „Story“.

Ovim povodom tada se oglasio i njen zet - "Ne znam o čemu pričate, to nije istina! Sve je u redu. Ta priča nema veze sa vezom", rekao je Voja, tvrdeći da nikakva tužba od strane Milice protiv njega nije podneta.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Milica Todorović Intervju  Kurir

(Story/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!