"Ne vraćam se u Srbiju": Đuričko progovorio o životu u Americi i deci, sin već proglašen za sportistu generacije

Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova regiona svojim stendapom "Šoubiz"

Instagram/nikoladjuricko

Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova sa stend ap performansom, ali to ne znači i njegov definitivan povratak u Srbiju. Glumac je u intervjuu istakao da "to sada nije opcija", a potom spomenuo i uspehe svoje dece..

"Ne, ja i dalje živim u Americi sa svojom porodicom, a do daljnjeg ćemo ostati u Los Anđelesu. Ćerka Nađa je upisala studije međunarodnih odnosa i prava, trenutno je na studijskom semestru u Bolonji, sin Đorđe je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen za sportistu svoje generacije jer je odličan u pet sportova, a supruga Ljiljana i ja radimo svoje… Ali evo me: svake godine obavezno dolazim par puta, to mi mnogo znači".

Pročitajte još: "KOLIKO ME JE SADA RAZOČARAO!" Nikola Đuričko razbesneo izjavom u emisiji, reakcije nemilosrdne

Đuričko je ovom prilikom otkrio i "gde pripada": "Osećam se kao dete naše planete, da citiram stih Milana Mladenovića, frontmena mog omiljenog benda Ekaterina Velika, a to u prevodu znači da sam građanin sveta", rekao je glumac za hrvatsku "Gloriju".

Selidba u Ameriku 2019. godine je bila kako on kaže šok, jer je pored svega novog tu bila i pandemija koja je promenila sve preko noći. Ipak nisu zažalili jer je u Americi sve "jasnije, transparentnije i organizovanije" nego kod nas, pa se te traume lakše podnose. Novi početak u 45. godini opisao je kao nešto nepoznato u šta je hrabro zakoračio.

"Ono što smo najvažnije naučili za ovih pet godina u Americi jeste da možete da skrenete desno na crveno svetlo i da možete da se smejete svima čak i kada naletite na nekoga na trotoaru ili prodavnici", rekao je Đuričko.

Pogledajte scene iz hit serije "Stranger Things" u kojoj je glumio Nikola Đuričko:

(Gloria.hr, MONDO, D.P)