"Pobegla od kuće i vratila se trudna": Ovako je Melina pričala o Harisu, roditelji nisu znali da je 30 godina stariji?

Melina Džinović je pre nekoliko godina pričala o otporu roditelja kada je odlučila da se uda za starijeg muškarca

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube/Pink.rs

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović, para koji se razveo ove godine, počela je 2002, uz veliko protivljenje mladinih roditelja.

Pevač je upoznao 30 godina mlađu Melinu dok je bila na trećoj godini studija u Sarajevu, a na početku njihove veze mnogo se pričalo o tome kako su joj roditelji branili da bude sa njim zbog ogromne razlike u godinama.

"Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući", ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.
Modna kreatorka vratila se u porodični dom kada je već bila u drugom stanju sa ćerkom Đinom.

Pročitajte još: Haris uznemiren zbog podele imovine sa Melinom: Na suđenju neraspoložen, smogao snage samo jedno da kaže

"Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: 'Nemoj više', a on na to kaže: 'Što, kad je vino k’o borovnica?'.

Iako su u početku bili sumnjičavi prema novom zetu, Melinini roditelji ubrzo su prihvatili pevača kao rođenog sina.

"Oni su se odmah 'zaljubili' u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac".

Haris je jednom prilikom govorio o Melninim roditeljima i njihovim protivljenju veze.

ATA AHEL 

"U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama", pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i otkrio da je Melini to jako teško padalo:

"Sećam se da sam joj govorio: „Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije!” Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

HARIS DŽINOVIĆ O RAZVODU: Ja ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja!  Kurir teleivizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!