Madonin mlađi brat pronađen mrtav: Tragična vest dolazi samo godinu dana nakon smrti starijeg Čikonea

Vest o smrti Kristofera Čikonea je potvrdio njegov predstavnik za medije.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Madoni mlađi brat preminuo je u 63. godini, prenosi The Sun. Tužnu vest potvrdio je njegov publicista. Kako neki strani mediji izveštavaju, uzrok smrti je tumor, ali ovi navodi još uvek nisu potvrđeni.

Pop ikona je imala komplikovan odnos sa bratom, a on se posebno narušio nakon što je Kristofer objavio memoare u kojima je izneo škakljive detalje iz porodičnog života "Life with my sister Madona" ("Život sa mojom sestrom Madonom") iz 2008.

Koller Jan / ČTK / Profimedia 

Vest o Kristoferovoj smrt dolazi nakon što je njihova maćeha preminula 24. septembra posle kraće borbe sa tumorom. Kristofer je radio kao dizajner, reditelj i umetnik.

Odrastanje u Mičigenu

Nekada je bio u veoma bliskim odnosima sa sestrom, a svoju karijeru je počeo kao asistent zvezde u usponu. Bio je ujedno i Madonin stilista, umetnički direktor i stilista. Odrastali su zajedno u Mičigenu, učeći da plešu jedno uz drugo.

John Roca / Avalon / Profimedia 

Međutim, kada je napisao memoare u kojima je izneo sav "prljav veš", to je stvorilo razdor u njihovom odnosu. On je tada zvezdu i hitmejkerku poznatu po nadimku "Material girl" nazvao - "devojkom iz srednje klase, koja je propagirala priču da je dospela na Times Square sa jednim parom baletskih cipela i 35 dolara u džepu".

Kako je u knjizi tvrdio, ovo je "čista mitologija i kako postaje uspešnija, tako njena životna priča sve više postaje mitološka".

Madonin stariji brat, Entoni Čikone preminuo je prošle godine, u 67. godini života. On je živeo kao beskućnik, a kako je tvrdio, porodica mu je okrenula leđa nakon što se odao porocima.

Pogledajte još fotografija Kristofera Čikonea: 

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Madona  Tiktok/that.concert.dude

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!