Prvo oglašavanje Darka Lazića nakon što je dobio 3. dete: Pevaču puno srce, evo šta je podelio sa svima

Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna.

Instagram printscreen / darkolazicofficial

Darko je danas dobio svoje treće dete, a sad se oglasio ovim povodom na društvenim mrežama. Lazić je na Instagramu podelio objavu u kojoj se navodi ime i prezime devojčice - Srna Lazić, kao i njena težina i dužina na rođenju.

Ponosni tata je uz objavu stavio pesmu Mariej Šerifović "Dolazi ljubav".

IG darkolazicofficial 

Dve ćerke i sin

Folker iz braka sa voditeljkom Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. I dok je sa Anom u sjajnim odnosima, te je ona čak sa suprugom bila gost na njegovom venčanju sa Kaćom, situacija nije ista i sa Marinom. On je jednom prilikom za Kurir istakao, da se nada da će se to promeniti, te da će možda u budućnosti svi ići i na odmore zajedno!

"I sa Marinom sam isto u dobrim odnosima, imamo dete, sve je okej. Nismo toliko bliski, ali proćiće godine pa ćemo biti (smeh). Ma ićićemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga!"

Njegovoj ženi Kaći ovo je prvo dete.

Značenje imena Srna

Inače ime Srna simbol je elegancije, nežnosti i plahovitost. Srna simolizuje osobu koja koja je stidljiva, teži povlačenju, te je također vrlo ranjiva. S druge strane je srna, upravo zbog nedostatka agresivnosti, shvaćena kao simbol naših instinktivnih moći.

Pogledajte još Darkovih i Kaćini fotografija:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Darko Lazić napravio haos u Budvi  instagram/darkolazicofficial

 (Blic/MONDO/Marina Cvetković)


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!