Ksenija Pajčin odbila da ode na Didijeve orgije: "Rekla sam da ušivam nadogradnju, i da ne mogu jer sam umorna"

Ksenija je jednom prilikom otkrila detalje vezane za posrnulog repera, koji je u kratkom roku postao najomraženija osoba na javnoj sceni.

Youtube/PrintScreen

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, koji se nalazi u pritvoru zbog reketiranja, trgovine ljudima u svrhu se*sualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju, i dalje je tema broj 1 u Americi.

I dok ceo svet prati dramu koja će zauvek promeniti poglede na Holivud i industriju poznatih i uspešnih ljudi, na našim društvenim mrežama isplivao je snimak koji smo svi zaboravili.

"Nisam otišla ni na Pi Didijevu žurku, ja to uopšte ne volim, stresira me, i kad ne osetim da mi neko ne prija, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim. Nekada će se to ispričati, ali moj drug Peđa Govedarica, čuveni stilista me je tada pozvao na žurku sa top-modelom Majom Latinović, koja je sada milionerka, i umro je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama, i da ne mogu jer sam umorna."

Ksenija je tada otkrila ove detalje vezane za pomenutog producenta koji je u kratkom roku postao najomraženija osoba na javnoj sceni, a do opširnijih detalja nikada nije došlo, te ukoliko je postajala, Ksenija je tu tajnu odnela sa sobom u grob.

"Bože koliko zivota je živela Ksenija Pajčin", navodi se u komentaru uz snimak koji se pojavio na "X"-u. 

Prisetimo se jedne od najlepših domaćih pevačica i plesačica: 

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

"OPROSTI KSENIJA PAJČIN ŠTO SI STRELJANA NA PRAGU SVOG DOMA!" Minja Marđonović iskreno o femicidu u Srbiji: TO JE SMRT I PRE SMRTI  Kurir televizija

 (MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!