"Bilo je sirotinje, majka domaćica, a otac pružni radnik": Brat Ristovskog otkrio istinu o odrastanju glumca

Brat čivenog Lazara Ristovskog, Miki prisetio se odrastanja čuvenog glumca i anegdota koje su proživeli.

ATA/Antonio Ahel

Glumac Lazar Ristovski, koji već neko vreme uživa pored 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić, odrastao je u Ravnom Selu u opštini Vrbas, a njegov brat Miki s kojim je odrastao otkrio je detalje iz života glumca. Na pitanje kakav je naš poznati glumac kao brat Miki odgovara: "Najbolji. Najbolji brat na svetu".

Miki je otkrio i kakvo je bilo odrastanje u Ravnom Selu - "Pa kao i u svakom selu. Uvek imate tih slučajeva, dečačkih. Što se tiče mene i njega, naše detinjstvo je bilo do osnovne škole ovde u selu, pa smo išli tako u atar, kako mi kažemo, pa gde god naiđemo tako na lubenice neke ili šta ja znam, mi odemo, pa se dobro najedemo i produžimo dalje na kanalu da se kupamo... Fantastično je bilo. On nije imao baš mnogo vremena, više je voleo školu. Ja sam zanatlija, on je upisao u Somboru učiteljsku, tamo je i završio i posle toga je upisao u Beogradu na filmskoj akademiji".

Kako je otkrio u u detinjstvu su stalno bili zajedno: "Dok smo bili mlađi, bili smo stalno zajedno, to je jedno divno detinjstvo. Mogao bi se i roman napisati i film snimiti o tome", poručio je brat Lazara Ristovskog i objasnio da je uprkos svemu bilo lepo:

MONDO, Stefan Stojanović 

"Bilo je sirotinje. Njegovi roditelji su bili domaćini, njegov tata je bio pružni radnik. Mama je bila domaćica. Držalo se tako malo živog, kao koze i tako, da se ima. Nisu bili gladni, što je najvažnije. Bilo je tu mleka, bilo je tu svega od domaćih životinja. Tako da, borili su se roditelji da naprave ljude od njih.

Kao što znate, Lazar ima braću, Jovicu i Branislava, oni su svi krenuli dobrim putem. I on se trudi da nešto ostane iza njega ovde. Znači to puno ne samo za naše selo, nego i za svako susedno selo. Dođu ovde, to je sedmi festival bio, šteta, nije se moglo održati u Domu, zato što nije bilo završeno, ali kao i svake godine bilo je iza Doma".

Pročitajte još: "GOVOREĆI O DRUGIMA, GOVORIŠ O SEBI" Ristovski odgovorio Radošu: Ne bih se bavio time ko je od nas moralniji

On je otkrio i šta glumac najviše voli kada dođe u svoje selo: "Pa najviše voli da dođe kod mene ovde prvo, pa onda ostalo da poradi ono što treba da radi. Njemu je ovde najdraže, kad dođe ovde da se opusti i tako popričamo, kao braća, lepo. I onda obavlja svoj posao koji, ja normalno, razumem, to mora da radi i ne ljutim se nikad na njega što ne može duže da ostane ovde sa mnom, ali život je takav", istakao je Miki, a kako Ristovski uživa pored nove izabranice pogledajte u galeriji ispod:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević  Kurir

(Blic/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!