Lepa reagovala na priče o aferi s Bakom Prasetom, udarila na Karleušu: "Sramota, Ceca je pametna, a za nju..."

Lepa Lukić oglasila se nakon što ju je Jelena Karleuša spomenula u lajvu koji je vodila s Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase.

YT Baka Prase/TV Pink/Printscreen

Jelena Karleuša bila je gošća u domu Bake Praseta, odakle su se uživo uključili i pred mnogobrojnom publikom pričali o raznim temama. JK je Bogdana bičevala, ali i od njega dobila poklone među kojima je bio i sat marke "roleks". Pevačica je iznela i neočekivane tvrdnje o vezi između Baka Praseta i jedne starije pevačice sa domaće javne scene, što je izazvalo burne reakcije među gledaocima.

Ona je otkrila da je u pitanju njena starija koleginica Lepa Lukić, društvene mreže su se "usijale", a za domaće medije se oglasila i Lepa Lukić.

"Pevačice pričaju da ti nemaš problem sa potencijom. Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo", rekla je Jelena Karleuša u lajvu, a sada je Lepa poručila da je Ceca pametna, dok je za Karleušu istakla da je baš briga šta radi.

"Ma šta me briga za to, neću da pričam, mnogo znam šta ona trabunja, otkud znam ko je bio kod mene. Boli me d*pe! Ne znam o kome priča! Šta ja znam ko sedi okolo, nemam pojma to. Boli me d*pe, šta ja imam od toga šta je, je l' treba da se svađam sa njom, preskočite to! Je l' treba ja da to komentarišem sada? Nisam ja u tom svetu! Samo sada treba da se nerviram! Šta ja treba da kažem sada? Ja nju nisam videla na televiziji tri godina, a nisam je ni srela. Baš me briga šta ona ima da kaže! Ceca je pametna, šta god da se piše, ona ne komentariše ništa. Ja poštujem svakoga ko peva, ja nikada ne bih rekla za kolegu nešto loše! Sramota je što priča, ako hoće da bude u žiži interesovanja", poručila je Lepa Lukić.

Kurir TV screenshot  Lepa Lukić

Pročitajte još: JK i Didija upoznao diler oružja: Otkrila da se plaši da se ne pojave njene fotke sa mnogo opasnijim ljudima

Tokom lajva Karleuša i Bogdan su prikupili 15.000 evra za pomoć žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini, a Bogdan je putem svog Instagrama obelodanio spisak ljudi koji su najviše doprineli tome, među kojima su i Đokovići.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio   Kurir televizija

(Republika/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!