Progovorila o svađi s izabranikom na aerodromu: Snežana Đurišić posle psovki jednom rečenicom sve rekla

Snežana Đurišić oglasila se nakon što su domaći mediji preneli da se sa izabranikom Vanjom Miloševićem posvađala na aerodromu.

ATA / Antonio Ahel

Snežana Đurišić je dugi niz godina u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a poznato je da su kako u privatnom, tako i u poslovnom životu jedno drugom velika podrška. Vanja poznatu pevačicu podržava u scemu što radi, te je neretko vozi na snimanje svih emisija, pa je tako bilo i ovaj put kada su zajedno stigli ispred zgrade u kojoj se snimaju "Zvezde Granda".

Pevačica i članica žirija popularnog muzičkog takmičenja, nije bila raspoložena za izjave, ali je kratko prokomentarisala nedavni skandal sa partnerom Vanjom na aerodromu, kad ga je opsovala i poručila da više ne želi više da ga vidi u životu.

Oni su se u međuvremenu pomirili, a Đurišićeva je samo kratko poručila: "Kao što vidite nista se nije desilo".

This browser does not support the video element.

Snežana Đurišić o skandalu sa dečkom Vanjom juče na aerodromu  Kurir televizija

Snežana je nedavno bila gošća u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televiziji kada je njen partner u video prilogu otkrio kako je počela njihova ljubav - "Mi smo se zapravo prvi put videli pre mnogo godina, ali tada nismo imali nikakav kontakt. Tek posle dvadesetak godina, slučajno smo se sreli na jednom mestu, prepoznali se, i od tada je Snežana postala važan deo mog života. Ona je prava osoba koja leči dušu, prava je melem", rekao je Milošević u svom emotivnom obraćanju.

Pročitajte još: ŽESTOKA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović i Snežana Đurišić zaratili kao NIKADA PRE

Nakon priloga, Snežana nije krila svoje emocije, zahvaljujući Vanji na rečima podrške: "Podrška mi je izuzetno važna, pogotovo u poslu kojim se bavim, a mislim da je u svim profesijama bitna podrška porodice, kasnije partnera. Mi smo zajedno skoro sedam godina, i ja sam zahvalna što imam nekog ko mi pruža takvu podršku".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Snežana Đurišić  Kurir

(Kurir/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!