Venčali se posle 4 dana veze, njen otac se žestoko protivio: Imala 15 kad je upoznala glumca, stvar rešila svekrva

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot, hrvatski glumci, u braku su 41 godinu, a njihova ljubavna priča je i više nego neobična

Instagram/anjasovagovic

Glumci Anja Šovagović Despot i Dragan Despot upoznali su se kad je njoj bilo samo 15 godina, a njemu sedam više pa su na drugi susret, koji se za njih pokazao fatalnim, morali da pričekaju još četiri godine.

Nakon drugog susreta, planula je ljubav, a mladi par je sve iznenadio kad su se venčali posle samo četiri dana veze.

Anjin otac, Fabijan Šovagović, navodno se protivio da se Anja uda za glumca, iako mu je Dragan lično bio simpatičan, a Anja je Draganove roditelje upoznala nekoliko sati pre odlaska u crkvu.

Pročitajte još: "Porodično blago" nikad nije završeno: Otkrivena velika tajna, serija imala još 30 epizoda, svi gledali pogrešan kraj

"Sećam se kada je Despotova majka, Matija, ušla u stan u Mesničkoj, gde su moji roditelji stanovali, samo je kratko rekla - Divnog ste momka primili u porodicu. Odmah je preuzela glavnu reč pa nikada nije bilo neprijatnih situacija, sve je bilo transparentno", opisala je Anja prvi susret s budućom svekrvom, a prenosi Story.

Da je par, usprkos svemu, doneo dobru odluku i da je ljubav pobedila sve prepreke dokazuje i činjenica da su 2011. godine obnovili bračne zavete, kao i da će ove godine proslaviti impresivnih 38 godina braka.

"Trideset i osam nam je tek", napisala je ispod video snimka sa svečanog otvaranja trećeg Festivala knjige u Matici hrvatskoj, a pokazala je i karikaturu za koju je pozirala sa suprugom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

EVO KOJA HOLIVUDSKA FACA OBOŽAVA DA JEDE SARME I PEČENJE! Maja Mandžuka iskreno o američkim glumcima  Kurir

(Kurir.rs/MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!