"Nisam ja početnik": Ceca prošetala skupe "krpice", sada pokazala besnu mašinu od 175 hiljada evra

Ceca Ražnatović pohvalila se novim automobilom, a od cene se mnogima zavrtelo u glavi.

Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je uveliko zakazala svoj novogodišnji nastup, stigla je na snimanje nove epizode muzičkog takmičenja Zvezde Granda i ponovo privukla ogromnu pažnju prisutnih.

Nedavno je razlog bio njen skupoceni stajling, dok je sada za to bio zaslužan njen novi automobil. Nju je, kao i uvek, dovezao vozač, a umesto u belom džipu, ispred studija u Košutnjaku stigla je u zveri od 175 hiljada evra. Ona se ponovila samo tako, a sebe je ozbiljno počastila "BMW" limuzinom najnovije generacije.

Ceca je vidno raspoložena stigla u bež pantalonama i crnojšljokičavoj bluzi, a uz svoju kombinaciju dodala je diskretne komade nakita, koji su upotpunili njne stajling.

Pogledajte fotke:

PROČITAJTE JOŠ: Arkanov sin zaludeo žene u spotu "Nevaljala": Nikola promenio prezime iz bezbednosnih razloga, a evo ga sada

Ceca je komentarisala i to što su se karte za njen koncert u Novom Sadu rasprodale munjevitom brzinom.

"Šta da očekujem, ljudi, ja nisam početnik. Dobro poznajem novosadsku publiku i jako sam srećna. Jaoj, ja nisam prestala da se zagrevam, non stop radim", rekla je.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ceca Ražnatović  #instagram/cecaraznatovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Telegraf/ Katarina Bojović)