Tresli se pred njim, sad postao karikatura: Voditelj uništio lice botoksom, a najboljem drugu "maznuo" ženu

Slavni voditelj je toliko preterao sa botoksom da je lice počelo da mu se "topi".

Profimedia, Twitter / Britain`s Got Talent

Nekada strah i trepet za učesnike u emisijama za otkrivanje novih talenata "Pop Idol", "X faktor UK " i "America's got talent", danas je od Sajmona Kauela ostao samo "strah", i to zbog izgleda njegovog lica.

Kako je rastao trend estetskih zahvata i "ulepšavanja" među slavnim ženama, ni muškarci starenje nisu prepustili slučaju. Jedan od onih koji je preterao sa botoksom i tretmanima je svakako britanski voditelj Sajmon Kauel (65). Od zgodnog muškarca koga smo godinama viđali na Tv ekranima, on je mic po mic postao prava "reklama" za loše urađene intervencije.

Kathy Hutchins/Shutterstock 

Njegovo lice često je bilo na meti kritika zbog prekomerne upotrebe filera, što je rezultiralo gotovo izdeformisanim izgledom i kožom koja je delovala kao da će svakog časa pući. U jednom trenutku, više je podsećao na "balon od kože", kako su ga nazivali na društvenim mrežama, nego na ljudsko biće. Međutim, sada je očigledno da je shvatio da je preterao, i da mu je toga dosta.

"Nisam se prepoznao na slikama"

Kaul je nedavno prokomentarisao svoje preterivanje sa filerima, i odlučio da je vreme da se zaustavi. Ovoj odluci doprinelo je to što je njegov izgled doveo do histerije njegovog 8-godišnjeg sina. Sajmon je menjao izgled godinama unazad, a 2016. videla se drastična razlika, kada je, kako kaže, "postojala faza u kojoj su svima bila puna lica ovog i onog", piše Dejli Mejl. Naveo je da je tokom tog perioda otišao malo predaleko zbog svoje želje za mladolikim izgledom.

"Neki dan sam video svoju sliku od 'pre', i nisam prepoznao da sam to ja", priznao je Sajmon.

Sajmon je istakao da je prestao zbog sina, koji je primetio da njegov otac menja svoj izgled, a otkrio je i da sada više nema filere na licu. "Bio je histeričan. Dosta je bilo", ispričao je Kauel.

Kathy Hutchins/Shutterstock 

Preoteo ženu prijatelju milioneru

Muzički mogul, koji stoji iza osnivanja nekada veoma popularnog benda "One Direction" i otkrića muzičke senzacije Suzan Bojl, poznat je, osim po svojim oštrim komentarima i "rešetanju" takmičara, po još jednom skandalu. On je zapravo svoju sadašnju suprugu preoteo najboljem drugu!

Tada 54-godišnju Kauelzapočeo je tajnu aferu sa Laurom Silverman, koja je bila u braku sa njegovim prijateljem milionerom Endrjuom Silvermanom. O tome je jednom prilikom progovorio za medije: "Nisam ponosan zbog okolnosti pod kojima se to desilo. To nije nešto zbog čega glavu držim uspravno".

Featureflash Photo Agency/Shutterstock 

O njihovoj vezi šuškalo se još od 2009. a to više nisu mogli da drže u tajnosti kada je Laura ostala trudna! Sajmon se prisetio trenutka kada je morao svima da saopšti da gospođa Silverman nosi njegovo dete. Priznao je da se tome nije nadao, te da ga je realnost "udarila jako" kada ga je lični asistent izvukao sa sastanka, rekavši da ima hitan poziv od devojke.

Par je dobio sina Erika, a Laura iz prethodnog braka ima i starijeg sina Adama. 

Pogledajte njihove zajedničke fotografije, ali i transformaciju voditeljevog lica kroz godine:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

PAŽNJA! ESTETSKA HIRURGIJA NOSA NOSI RIZIK OD ČAK 10% DEFORMITETA Ekspert: Pokušaj da se kasnije ispravi bilo bi POTPUNO UNIŠTENJE  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!