Klint Istvud dobio šesto unuče: Beba dobila moćno ime iz grčke mitologije

Slavlje u domu Klinta Istvuda, porodila se njegova najmlađa ćerka.

YouTube/TheEllenShow

Morgan Istvud (27), ćerka proslavljenog Klinta Istvuda, porodila se i na svet donela zdravu devojčicu.

Ona i njen izabranik Taner Kupmens su se prvi put ostvarili u ulozi roditelja, dok je Klintu ovo šesto unuče. Lepe vesti podelili su na društvenim mrežama. Devojčica se zove Klio, kako se u grčkoj mitologiji zove zaštitnica istorije. Ovo ime u prevodu znači "glasnik", ali se vezuju i sledeća značenja: "učiniti slavnim", "slaviti", "slava", "hvaliti".

"Dve nedelje sa našom Klio", napisala je ponosna mama, oglasila se i baka Dina Fišer koja je poručila: “Naši životi su već bolji! Sreća za vas! Sreća za nas".

Instagram/morganeastwood 

PROČITAJTE JOŠ: Proslavila se u "Titaniku", a sada je ne biste prepoznali: Rodila dete Klintu Istvudu i napravila drastičnu promenu

Podsetimo, Morgan je osmo dete Klinta Istvuda i jedina ćerka koju ima sa bivšom suprugom Dinom, koja se nakon razvoda udala za košarkaškog trenera Skota Fišera. Naslednica glumačke legende i slavnog reditelja objavila je 23. maja da će postati majka.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ovo je najmlađi fan Aleksandre Prijović  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)