"Anastasija ne dolazi na moj rođendan zbog muža": Najbolji drug Ražnatovićeve otkrio da li se njihov odnos promenio

Stevan Radivojević otkrio je zbog čega Anastasija Ražnatović nije došla na njegov rođendan.

instagram/stevansrules/anastasijaraznatovic

Stevan Radivojević, poznati frizer zadužen za izgled brojnih poznatih dama, organizovao je gala veselje povodom svog rođendana i okupio brojne poznate face.

Žurka je upriličena u jednom prestoničkom restoranu, dok su mnogi očekivali nekoliko lepotica koje su poznate i kao Stevanove bliske prijateljice. Jedna od njih je Milica Todorović, koja nije mogla da prisustvuje zabavi, ali za to je imala dobro opravdanje.

Milica je ostala kod kuće kako bi proslavila sa najbližim članovima odlazak njenog oca u penziju, što je otkrila Stefanu putem telefonskog poziva pred okupljenim medijskim kućama, a onda mu je i čestitala rođendan.

PROČITAJTE JOŠ: KARLEUŠU SAM BLOKIRAO, A OVA PEVAČICA JE NAJNAPORNIJA! Estradni frizer raspalio po estradi - "Nismo došli da se LAŽEMO!"

Na zabavu neće doći ni njegova najbolja prijateljica Anastasija Ražnatović:

"Oduševljen sam njenim novim pesmama. Ne znam da li će se vratiti nastupima, jer ne živi blizu. Ona neće doći večeras na moj rođendan zbog supruga. Ja sam srećan gde god da je ona, dokle god da je i ona srećna. Ona se uopšte nije promenila, oduvek je imala mirnu energiju i njen muž je sličnog karaktera", otkrio je Stevan.

instagram/stevansrules/screenshot 

 Pogledajte i snimak:

This browser does not support the video element.

Stevan Radivojević slavi rođendan  Kurir/M.S.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović, Ema Radujko  Insdtagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)