Baka Prase o odnosu sa Željkom Mitrovićem: Progovorio posle dužeg perioda, Karleuša mu dala zanimljiv predlog

Jelena Karleuša bila je gošća Bogdana Ilića u njegovom domu odakle su održali lajv u kom su govorili o raznim temama, a dotakli su se i odnosa mladog jutjubera sa Željkom Mitrovićem.

YT Baka Prase/Instagram/printscreen/ karleusastar/Mondo/Stefan Stojanović

Jedan od naših najpopularnijih jutjubera, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase održao je lajv uključenje s Jelenom Karleušom koju je ugostio u svom domu. Gledalo ih je preko 180.000 ljudi kojima su priredili šou kakav niko nije očekivao. Pevačica je bičevala jutjubera, ali i dobila nekoliko skupocenih poklona među kojima je i sat marke "roleks".

Govorili si o raznim temama, a dotakli su se i Bakinog odnosa sa Željkom Mitrovićem. Ovo je prvi put da jutjuber javno govori o njemu nakon dužeg perioda i svađe o kojoj je brujala nacija.

Karleuša se ponudila da mu pomogne da izglade odnos, pa predložila da i njega pozove u lajv - "Je l' možemo da 'ispeglamo' to nekako?", pitala je Karleuša Baku.

YouTube/Baka Prase 

"Nema potrebe", bio je izričit Bogdan, a pevačica je dodala: "Mislim da je on kul lik. Kada bi došao ovde u lajv, mislim da bi to gorelo više nego sa mnom".

Pročitajte još: Karleuša bičevala Baku Praseta, pa dobila roleks: U njegovom domu otkrila detalje iz spavaće sobe

"Bilo bi interesantno, bilo bi gledano, ali ne bih želeo nikad da se pomirim sa njim. Ne želim da ga prozivam više, niti da se svađamo, to me ne zanima, ali ne bih se mirio", ostao je dosledan svojoj odluci Baka Prase.

Lajv Jelene Karleuše i Bake Praseta bio je humanitarnog karaktera. Trajao je preko dva sata, a sav novac biće uplaćen za pomoć ugroženima u poplava u BiH. Kako je izgledalo njihovo uključenje pogledajte u galeriji ispod:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio   Kurir televizija

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!