Bujne grudi i duboki dekolte, a muža ni na vidiku: Žena Predraga Rajkovića ruku pod ruku sa drugim muškarcem

Ana Rajković pojavila se bez supruga na jednom prestoničkom događaju i izgledom je sve "oborila s nogu".

Instagram / rajkovic__ana

Supruga fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković koja se porodila prošlog meseca, pojavila se na jednom prestoničkom događaju u nesvakidašnjem stajlingu i sve oduševila. Lepa Ana je na sebi imala lepršavu, belo-roze haljinu, oversajz bež kaput i duboki dekolte, te strpljivo pozirala pripadnicima sedme sile.

Predraga nismo imali prilike da vidimo, a Ana je na događaj došla ruku pod ruku s prijateljem. Ceo stajling je upotpunila crnom torbicom, u ruci je držala telefon, dok je kosu vezala u rep.

Pogledajte zbog čega su blicevi "sevali" kada se Ana pojavila:

Početkom septembra Ana je na svet donela ćerku, kojoj su ponosni roditelji dali ime Nora, a ona je priznala i da je sama odabrala ime za naslednicu - "Definitivno je i valjda neću menjati. Nora će se zvati, mama je na kraju presudila i zvaće se po mojoj želji Nora. Nije mogao niko drugi da utiče", rekla je ranije Ana.

Pročitajte još: TEŠKO ĆETE JE PREPOZNATI BEZ OPERACIJA: Ana Rajković je jednom zaboravila da uključi filter, pa pokazala pravo lice

Anu su nedavno mnogi napali na mrežama jer se samo nekoliko dana nakon porođaja pojavila na slavlju koji je organizovano povodom prinove, odnosno ćerkice Nore. Iako je prošlo samo 5 dana od porođaja, Ana je smogla snage da se dotera i proslavi sa svojim najbližima, gde se i obratila prijateljima i porodici. Snimak sa proslave je postao viralan dok je sa suprugom zaigrala uz pesmu Lepe Bren "Čik pogodi", ali nju su ipak mnogi napali zbog dolaska, dok im je ona poslala brutalnu poruku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Rajković Ana   rajkovic_ana/instagram

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!