Ovo je kolega koji je slavnog pevača bacio uza zid: Misterija rešena, osuđen i zbog napada na bivšu taštu

Bivša devojka Lijama Pejna otkrila je misteriju o kojoj su dugo svi brujali, ali i nagađali o kom članu benda je reč.

YouTube/IMPAULSIVE Clips/screenshot

Bivši član grupe One Direction, Lijam Pejn 2022. godine postao je viralan kada je u jednom podkastu otkrio kako ga je jedan od članova benda bacio uza zid tokom svađe iza pozornice. Iako tada nije otkrio o kome je reč, njegove izjave izazvale su brojne rasprave među fanovima. Sada je Lijamova bivša devojka Maja Henri napokon otkrila o kome je reč.

Ona je objavila snimak na TikToku u kom je izjavila: "Čula sam ovu nepodnošljivu priču toliko puta i rekao mi je da je to bio Zejn".

U pomenutom podkastu Lijam je govorio o fizičkom sukobu, prisećajući se kako je kolegi koji ga je napao zapretio: "Ako ne skloniš ruke, velika je verovatnoća da više nikada nećeš moći da ih koristiš". Iako je mnogima ta izjava tada bila smešna, odmah su počela nagađanja ko bi mogao da bude taj misteriozni član benda.

Pevač je tokom istog gostovanja izazvao i lavinu komentara i kritika zbog niza tvrdnji koje je izneo. Izjavio je da je One Direction zapravo osnovan zbog njega 2010. godine te da je oduvek bio zamišljen kao glavni pevač. Takođe, je tvrdio da je kao solo umetnik imao najviše uspeha od svih bivših članova, tvrdeći da je njegov singl "Strip that down" nadmašio sve ostale unutar benda.

Međutim stvarnost je bila malo drugačija. U vreme kada je podkast snimljen, pesma Harija Stajlsa "Watermelon sugar", koja je osvojila Gremi, bila je najslušanija pesma bivšeg člana grupe One Direction, a sledile su je još dve njegove pesme i tri Zejnove. Lijamov singl "Strip that down" bio je tek na sedmom mestu.

Dobio uslovnu kaznu zbog napada na majku svoje bivše

Zejn Malik pre nekoliko godina našao se u centru skandala zbog majke njegove tadašnje devojke s kojom ima dete, svetski poznate manekenke Điđi kojoj je pravo ime Jelena Nura Hadid. Par je u ljubavi bio šest godina, a pre nego što su stavili tačku na ljubav došlo je do žestokog sukoba sa njenom "majkom iz pakla" Jolandom Hadid.

Pročitajte još: VAŽILA JE ZA MAJKU IZ PAKLA! Ćerke je terala da drže dijete, a zet je TUKAO - evo kako sada izgleda najzgodnija BAKA!

Došlo je do rasprave, a kako se tada navodilo, Zejnu je navodno smetalo to što Jolanda pokazuje lice njegove ćerke, dok se oni trude da je sakriju od medija i paparaca kako bi joj osigurali što lepše, neometano detinjstvo. Navodno u svađi Điđi, koja sa kojom su se čuli preko telefona, nije smela da se suprotstavi majci, što je Zejnu smetalo.

Svađa je toliko kulminirača da je pevač navodno "ščepao Jolandu" i "gurnuo je na komodu". Navodno je pevač vređao taštu, poručio joj da se kloni njegove ćerke i nazvao je "je*enim holandskim go*netom".

Međutim, pevač je demantovao da je fizički nasrnuo na Hadidovu, napisavši na Tviteru da ne želi da se bavi tvrnjama o svađi koju je imao s "jednim članom porodice njegove partnerke", pomenuvši da je pomenuta osoba došla u njegov dom dok Điđi nije bila kod kuće. Ubrzo nakon incidenta, isplivale su razne grozne stvari o Jolandi, ali i snimci na kojima vređa svoju stariju ćerku. Poznato je da je nadimak "majka iz pakla" dobila jer je ćerki branila da igra odbojku i da jede, jer, kako kaže, "to nije ženstveno".

Iako je u početku tvrdio da nije kriv, Zejn je na kraju priznao krivicu i dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana. Prema policijskom izveštaju, mladi pevač je vređao i svoju devojku.

Bonsu video:

This browser does not support the video element.

Bela Hadid  TikTok/babybella777

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!