Pokazala gaće usred emisije: Ruška Jakić spustila pantalone i otkrila natpis, scena o kojoj se još priča

Ruška Jakić sve je iznenadila kada je jednom prilikom spustila pantalone i pokazala gaće usred emisije.

Prva screenshot

Poznata po čuvenoj rečenici "dobro jutro lepotice", Ruška Jakić uvek je plenila izgledom, a njen upečatljiv stil i šminka svima su dobro poznati. Sve je iznenadila kada je objavila fotografiju bez trunke šminke, a svojevremeno i kada je usred emisije otkopčala pantalone i pokazala donji veš.

Ona se se u jednom trenutku raskopčala kako bi pokazala ostalim gostima, ali i gledaocima, šta joj piše na donjem vešu. Ruška je pred kamerom pokazala crne gaćice na kojima piše "love", što na engleskom znači "ljubav".

Voditeljka Sanja Marinković najpre je bila iznenađenja, a onda je podržala Rušku u nameri da pred milionima pokaže natpis na svom donjem vešu.

Ruška Jakić je često znala svojim izjavama i potezima da iznenadi - "Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život. Kada sam imala godinu dana upala sam u vrelu vodu i majka se molila da me nema, da se više ne mučim. Ali Bog je želeo da živim. Moj zadatak je da kroz svoj život pomažem ljudima. Sve se završilo fantastično, čak nemam ni ožiljke", ispričala je voditeljka svojevremeno u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", a u centru pažnje se našla i kada je današnjim voditeljkama sasula sve u lice.

Pogledajte i kako Ruška izgleda bez šminke:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"NA TIKTOKU SAM GLAVNA, A SVI MISLE DA SAM ODLEPILA" Ruška Jakić kod Gajića o tajnom uhodi: Znači, on me PRATI 24 SATA! (VIDEO)  Kurir TV

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!