Uzbuđeno otišla da gleda novog "Džokera", izašla ko pokisla: Sanja Vučić "izneverovala", svima poručila jedno

Sanja Vučić iznela je svoje mišljenje o novom filmu "Joker: Folie a Deux" o kome svi pričaju.

The Critical Drinker/Youtube/Tiktok/hurricane_sik

Filmsko ostvarenje čiji su nastavak gledoci širom sveta željno iščekivali - "Džoker 2", dobio je skandalozna ocene nedugo nakon prvih prikazivanja. Sada je svoj sud donela i naša popularna pevačica, Sanja Vučić.

Ona se snimala pre i posle projekcije, a pogledajte kako se njena uzbuđenost pre gledanja filma pretvorila u nešto sasvim drugo

"Idemo da gledamo Džokera, ocenjujemo od 1 do 10, pošto kažu da ne valja", kaže Sanja u prvom delu videa na Tiktoku, da bi se kasnije oglasila sa jednom porukom: "Nemojte da gledate". 

Reči razočaranih gledalaca

Najava filma u kojoj glavnu ulogu igra fantastični Hoakin Finiks, učinila je da svi traže kartu više čim je objavljeno da se prikazuje, ali onog trenutka kada su gledaoci zakoračili u salu, desio se šok. "Film je je**ni mjuzikl! To vam nisu rekli, evo ja ću! Ne kupujte karte", glasio je jedan komentar na mreži X, dok su drugi opisivali scene zbog kojih su napuštali projekciju.

Bilo je onih koji "za sve krive novu Harlekin", pevačicu Lejdi Gagu, koja je pokušala da glumačko-pevačkim bravurama parira jednom od najboljih glumaca današnjice. Njena uloga je ovog puta dvostruka, pošto je bila zadužena i za glumačke i za muzičke sekvence. U intervjuu za CNN, Gaga je objasnila koliko je za potrebe ove uloge morala da promeni tipičan pristup.

"Sve stvari koje radim kao Lejdi Gaga i koje su mi prirodne, pokušala sam da potpuno ukinem", rekla je.

Pevačica koja je 13 puta osvojila Gremi, a koja je takođe osvojila Oskara za originalnu pesmu "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena" 2018. godine, čak je odučila da promeni uobičajene tehnike pevanja. "Pokušala sam da dišem pogrešno", kazala je ona, kasnije dodajući da to nikada ranije nije pokušavala na sceni. Rezultat je lik sa zadihanom i nenaglašenom tehnikom pevanja, koji odgovara Finiksovom sličnom stilu u njihovim duetima.

Film je nastavak "Džokera" iz 2019, koji je Finiksu doneo nagradu Oskar za najboljeg glavnog glumca.

Pogledajte trejler za ovaj film:

Džoker 2 trejler za film  YouTube / Warner Bros. Pictures

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!