Ko je ćerka Nede Ukraden? Slava i nekretnine od 4.500.000 € je ne zanimaju, ima dva posla i veoma je uspešna

Jedina naslednica legendarne Nede Ukraden, nije krenula majčinim stopama, život na sceni je ne zanima, retko je viđamo, a u svom poslu koji je daleko od kamera je veoma uspešna.

ATA / Antonio Ahel

Pevačica Neda Ukraden neko je ko se može pohvaliti dugom i zavidnom karijerom koja i dalje traje i zahvaljujući kojoj je jedna od imućnijih na domaćoj estradi. U svom vlasništvu poseduje nekoliko ozbiljnih nekretnina u vrednosti od 4.500.000 evra. Ipak, njenu ćerku to nije naročito zanimalo. Odlučila je da svoj život gradi daleko od kamera i ostvari se u svom svetu.

Jelena Bilbija Minović, koja je nedavno proslavila 15 godina braka, gotovo nikad se ne pojavljuje u javnosti, a najviše se posvetila porodičnom životu.

Pre 15 godina uplovila je u bračnu luku s Predragom Minovićem, s kojim ima troe dece - sina Dušana i bliznakinje Aleksandru i Nedu. Povodom proslave godišnjice, Jelena se oglasila na Instagramu gde je objavila zajedničku fotografiju sa suprugom i posvetila mu emotivnu poruku. Jelena je na sebi imala majicu na kojoj je pisalo: "Preživela sam 15 godina s njim", dok Predragu piše: "Preživeo sam 15 godina s njom".

"Preživeli smo! Ostani smiren, srećno 15 godina braka", napisala je u opisu ispod zajedničke fotografije, dok su im brojni prijatelji čestitali u komentarima.

Ko je Jelena Bilbija Minović?

Neda Ukraden ima samo jednu ćerku, a mama i ćerka su jako vezane, što se često može videti na društvenim mrežama. Jelenu je pevačica dobila s pokojnim suprugom Milanom koji je preminuo 2013. godine. Iako se mnoga deca poznatih odlučuju da se i sama bave javnim poslovima, to nije put koji je ona odabrala. Nije odlučila da krene majčinim stopama, Jelena je uspešan direktor marketinga, ne voli da se ističe u javnosti, a vlasnica je salona za ulepšavanje u Beogradu.

Pročitajte još: "NE VERUJETE KAKVE ŽURKE SU TU" Zavirite u luks vilu Nede Ukraden na moru! Koža, kamin i zelenilo

Udala se 2009. za Predraga Minovića kom je podarila troje dece. Početkom 2023. godie u intervjuu za srpske medije rekla da je dom koji deli s porodicom toliko veliki da ukućani jedni druge zovu na mobilni kako bi se susreli - "Sreća je da imamo veliki stan, toliko veliki da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima tako da mama može da odmara. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NEDA UKRADEN SA GENERACIJOM IZ GIMNAZIJE  instagram/neda.ukraden

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!