Darko Lazić izveo ćerku i ženu iz porodilišta: Bronzana kolevka, svastike i Kaća koja je oduševila izgledom

Darko Lazić postao je otac treći put, a sada je naslednicu i suprugu Katarinu izveo iz porodilišta.

Antonio Ahel/ATAImages

Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Katarina se porodila pre tri dana, a danas je ponosni otac došao po suprugu i naslednicu u porodilište.

Pevač je došao po svoje devojke ispred bolnice, vidno raspoložen i nasmejan u društvu svastika, Katarininih sestara. U ruci je imao bronzanu kolevku za malenu Srnu, sa koje niko nije skidao pogled.

Katarina je je sve "oborila s nogu" izgledom samo tri dana nakon porođaja - "Jako sam srećna i jedva čekam da odem kući. Meni nije do slavlja ko tati, samo mi je da budemo svi zajedno. Umorna sam od nespavanja, a on od slavlja. Noćas nisam spavala od uzbuđenja i mala je to osetila pa je bila budna sa mnom. Osećaj je nestvaran", rekla je ponosna mama.

Kurir 

Pevač je povodom rođenja ćerkice organizova proslavu za porodicu i prijatelje, u jednom restoranu u Rumi, blizu svog rodnog Brestača. Tokom proslave otkrio je i da naslednica liči na njega.

Kurir 

"Naravno pevali smo pesmu 'Srno moja malena', to je od danas himna. Ja sam najsrećniji čovek na svetu već odavno, a danas pogotovo pošto sam dobio još jednu malu princezu koju sam želeo. Bebu sam video samo preko telefona, pošto posete nisu dozvoljene. Sutra bi trebalo da odem po Kaću i bebu", rekao je Darko i dodao:

This browser does not support the video element.

Darko Lazić sa svastikama stigao u porodilište po ženu i ćerku  Kurir

Pročitajte još: "Isti Darko Lazić, samo bez kose": Rođeni brat pevača prisustvovao slavlju, a majka se osamila s izabranikom

"Smatram da su državne bolnice najbolje i zato se Katarina nije porodila u privatnoj klinici. Beba liči na mene. Katarinin termin je bio za moj rođendan, međutim, beba je birala datum. Dobio sam najbolji poklon na svetu. Meni su sva moja deca najvredniji poklon, hvala Bogu samo da je beba živa i zdrava".

Lazić iz braka sa voditeljkom Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja, dok je Katarini ovo prvo dete.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Darko Lazić izjava na slavlju povodom rođenja ćerke Srne  Kurir

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!