Ne idem na botoks, poradim sa svojim mozgićem: Naša pevačica kaže da s malo para divno živi, kupuje kod Kineza

Zlata Petrović poručila je da je ona skroman žena, da joj ne treba puno novca da bi lepo živela, kao i da do sada nije uradila nijednu estetsku korekciju.

ATA Images /Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović važi za jednu od najuspešnijih i najpopularnijih pevačica na sceni, a njena karijera traje preko četiri decenije. Uvek je u intervjuima pričala iskreno, o ljubavi i razvodima, a jednom prilikom je otkrila i potresne detalje o braku u koji je stupila dok je još bila maloletna.

Zlata je jedna od retkih koja nije podlegla trendu plastičnih operacija za razliku od njenih koleginica. Kako kaže nikada nije radila botoks, niti bilo kakvu korekciju na svom licu. Pored toga, ona je rekla da ne kupuje skupe preparate za lice, kao i da ne posećuje kozmetičara.

"Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći", rekla je Zlata za "Grand".

TV Pink / screenshot 

Zlata je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova, pa se tako obuče za manje od 1.000 dinara kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

Pročitajte još: "Gađa me čime stigne, čak i senfom": Sin Zlate Petrović u potpunosti razotkrio pevačicu

"Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim minđušice i budem presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu", istakla je Zlata Petrović.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZLATA PETROVIĆ JE OSTAVILA NA CEDILU U NEZGODNOJ SITUACIJI?! Maja Nikolić: Tražila sam pomoć, rekla mi je DOSTA SAM TI POMAGALA!  kurir televizija

 (Grand/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!