Objavila sliku svekrve dok je iznose iz kola Hitne pomoći: Majka Slobe Radanovića hospitalizovana, oglasila se snajka

Jelena Radanović zabrinula pratioce i obožavaoce Slobe Radanovića poslednjom objavom

ATA / Antonio Ahel

Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, izazvala je talas emocija kod fanova objavivši snimak koji prikazuje njenu svekrvu, Draginju Radanović u ambulatnim kolima.

Nakon što su fanovi preplavili Jelenu porukama u kojima pitaju šta se desilo pevačevoj majci, ona je saopštila da je njena svekrva Draginja dobro.

Jelena i njena svekrva Draginja imaju blizak odnos, što je Jelena više puta pokazala kroz brigu i posete tokom Draginjinih boravaka u bolnici.

jeja.radanovic/instagram 


Renovirali kuću u Višnjičkoj banji, pa živeli u hotelu

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su prethodnih meseci renovirali kuću u Višnjičkoj banji. Mediji su tada preneli da su Sloba i Jelena za renoviranje kuće izdvojili 50.000 evra.

Iako je kuća od 800 kvadrata, koju je Sloba Radanović pazario pre dve godine za, kako se pričalo, 500.000 evra i u koju su se uselio samo dva dana posle crkvenog venčanja sa Jelenom, bila u odličnom stanju i potpuno sređena po njihovoj meri, pevačeva supruga ipak se odlučila za totalnu promenu.

Kako je bilo u kući nemoguće živeti, Sloba i njegova porodica živeli su u jednom hotelu na Vračaru.

 (Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!