Vrele scene prete da sruše internet: Najpoželjnija glumica se snimala gola u kadi, pa provocirala

Nakon ovih kadrova, čini se da će njene proizovde kupovati i žene i muškarci svih generacija.

FF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia/

Smatraju je jednom od najse*sepilnijih glumica sveta trenutno, a Sidni Svini je i "Glamurova" žena godine za 2024.

Njena nova objava preti da "sruši internet", a na njoj je glumica obnažena u kadi, i to je više nego dovoljno da pomuti pamet muškarcima širom sveta.

Povod za ove kadrove jeste komercijalan. Sidni je veliku pažnju privukla poziranjem u kadi, prekrivena sapunicom, kako bi promovisala liniju proizvoda gelova za telo, ali ono što izgovara dodatno je provokativno:

"Zdravo prljavi mali momci, da li ste zainteresovani za moje telo... kupku? Pa, možete ga imati. Jer, ovo nije za momke već za muškarce!" izgovara Svini u reklami za gel za kupanje.

Nakon ovih vrućih kadrova, čini se da će njene proizovde kupovati i žene i muškarci svih generacija. Očigledno je napravila genijalan potez, jer o tome priča ceo svet. Nju su neretko kritikovali kako ne zna da glumi, kako je umislila da dobro izgleda, te da je cela njena karijera i popularnost zapravo izmišljena i bez ikakvog pokrića, a svet je opčinila ulogom u hit seriji "Euforija".

Pogledajte još njenih fotografija:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Starija sestra Katarine Lazić, Tijana otkrila kakav je tretman u bolnici imala Kaća kao supruga Darka Lazića  Kurir televizija

 (MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!