Rekla da je "Lukas kod nje završio karijeru", stigla reakcija: Milica progovorila o svađi, on poručio da je nebitna?

Milica Pavlović je sa Acom Lukasom snimila i duet

M.M./ATAIMAGES

Milica Pavlović gostovala je u jednom podkastu u Hrvatskog, gde je govorila o raznim temama, ali se i dotakla odnosa sa kolegom i bivšim prijateljem Acom Lukasom, s kojim je imala i hit duet "Kidaš me", koji je potom skinula s Jutjuba.

Milica je istakla da je Aca, što se nje tiče, "završio karijeru".

"To mi je bolna rana. Aca je veliki umetnik i zaista je ostavio i ostavlja trag u muzici. On je jedan jedini takav. Pokušavali su i pokušavaju da kopiraju njegov način života, tu vrstu muzike i način interpretacije i ja aplaudiram svemu tome. Iz tog razloga sam, između ostalog, pored toga što nas je vezivalo prijateljstvo, i snimila duet s njim. Ali on je završio karijeru kod mene, u smislu da se ne bih nikad pomirila s njim. Jednostavno, imala sam jedno ružno iskustvo, kao neko ko se bavi ovim poslom isključivo iz ljubavi", rekla je Milica i dodala:

"Naravno, svi mi radimo i zbog novca, ali mene prvenstveno vezuje i motiviše ljubav prema ovom poslu i to kad ja vidim nasmejana lica u publici i kad vidim kako ljudi pevaju moju muziku... A novac - da ga zaradim, da imam posle da ga vratim i da nekako sebi namestim da imam komoditet u životu. Čisto da imam da pojedem i popijem nešto što mi se jede i pije i da kupim sebi ponekad nešto lepo, žena sam... Što se tiče Ace, jedno jako neprijatno iskustvo. Ja sam nekako isključiva kad su te stvari u pitanju. Kad me zezneš, teško da mogu da pređem preko nekih stvari".

Lukas nije bio dostupan za komentar na Miličinu izjavu, ali je zato njegov menadžer Saša Mirković rekao za Kurir: "Nemamo vremena da komentarišemo nebitne osobe".

Šta se desilo sa Milicom i Lukasom?

Lukas je svojevremeno podneo tužbu protiv Granda zbog toga što su, kako je on tvrdio, neovlašćeno naplaćivali zaradu od njegovog dueta s Milicom. Lukas je smatrao da Grand nije imao prava da prisvoji novac od zarade od pregleda na Jutjubu i drugim striming platformama, a sporna su bila i izvođačka prava koja su registrovana u agenciji "Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora" (PI). Na osnovu toga Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 evra i toliko je i potraživao od Granda u sudskom postupku.

Milica tad nije odgovorila na pitanje zašto je uklonjen spot za pesmu "Kidaš me" s Jutjub kanala "Grand produkcije" i da li je razlog to što je Lukas podneo tužbu protiv njih.

"Pesmu sam skinula s kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula", rekla je svojevremeno Milica za Kurir.

(Kurir, MONDO, D.P)