Uzeo 25.000 € za samo jednu pesmu: Folker koji živi u zlatnoj kući na privatnoj proslavi zaradio ozbiljnu lovu

Ljuba Aličić otvoreno je progovorio o najvećem bakšišu koji je u životu dobio.

Antonio Ahel/ATAImages

Legenda narodne muzike, Ljuba Aličić, koji godinama živi u "zlatnoj kući u Šapcu", poznat je kao "kralj bakšisa", zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti da osvoji publiku i stekne velik broj obožavalaca. Jednom prilikom je govorio i o najvećem bakšišu koji je uzeo na jednoj privatnoj proslavi.

Voditelj ga je upitao da li je istina da je za jedno veče dobio bakšiš od neverovatnih 25.000 evra, i da je to najveći iznos koji je ikada uzeo. Ova informacija je izazvala veliko interesovanje među prisutnima, koji su sa nestrpljenjem čekali odgovor.

"I ja kažem da je tačno", rekao je Ljuba za Kurir televiziju, a zatim ispričao kako se sve odigralo: "To je bilo u Berlinu. Bio je neki sunet. Ja sam pevao pesmu 'Njen oproštaj'. Jedan gospodin kome sam zaboravio ime davao je 500 po 500 evra i na kraju se nakupio taj iznos. Naravno nisam to ja sve uzeo, već sam podelio sa kolegama. To je najveći bakšiš koji sam u životu dobio".

ATA / Antonio Ahel 

Pre bih prokockao stan, nego bio na nečemu

Ljuba Aličić je jednom prilikom istakao i da se na vreme izvukao iz kandži poroka, i pritom optužio pojedine kolege da "koriste svašta" kako bi noću izdržale naporne tezge i koncerte. On je dodao da bi se radije kockao nego što bi vreme provodio opijajući se po kafanama: "Kad bih mogao da biram da prokockam stan na ruletu ili se opijam u kafani, izabrao bih ovo prvo! Nema goreg poroka od alkohola jer uz njega, u većini slučajeva, idu još neke druge stvari. Cela estrada vam je primer za to, čast izuzecima. Mnogi uzimaju svašta da bi izdržali da pevaju celu noć na tezgama i nastupima, a to nije dobro. To je šok za organizam", rekao je Ljuba Aličić za "Republiku" i nastavio:

Pročitajte još: "Zamisli, ona traži 7, 8.000 evra": Pevač opleo po koleginici, pitao: Gde ti je hit, Barbara?

"Ja sam isto bio deo toga, ali kad sam bio mlađi. Međutim, nikad se nisam uništavao. Znao sam za meru. Sedeo sam s kolegama koji pre tezge počnu da piju, nastave dok pevaju i posle toga produže u kafanu. To je hronični alkoholizam. Druže, ako ne možeš da izdržiš posao bez nekog stimulansa, onda ga promeni. Zašto se porazboljevaše silni mladi ljudi, pa zato što ni o čemu ne vode računa. Grešio sam i ja, ali sam sebi rekao na vreme da to više neću da radim. Zato sad živim zdravo, imam određene zdravstvene probleme, ali oni nisu izazvani porocima".

Zavirite u dom Ljube Aličića:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NASTAO LOM JER MLADA NIJE NEVINA, A ONDA SE DESIO NEOČEKIVAN PREOKRET! Ljuba Aličić ispričao NEVEROVATNU anegdotu sa romske svadbe  kurir televizija

(Kurir/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!