Karleuša plače pred kamerama: Ušao u studio i s nekoliko reči je potpuno slomio, nije mogla da zaustavi suze

Jelena Karleuša se rasplakala kad ju je prijatelj i kolega iznenadio u studiju, a zatim progovorio o njenoj pokojnoj majci Divni.

YouTube/LAZAROV/screenshot

Pevačica Jelena Karleuša koja ovih dana boravi u Severnoj Makedoniji, gde će 19. oktobra održati veliki solistički koncert u Skoplju, bila je gošća jednog tamošnjeg podkasta. Ona je između ostalog govorila o krahu braka s Duškom Tošićem, aferi s Ognjenom Vranješom, a potpuno se slomila nakon reči njenog prijatelja i kolege Bokija 13. 

Boki je bio gost iznenađenja, kog je Karleuša sada prvi put videla posle sedam godina. Bio je veliki prijatelj njene pokojne majke Divne Karleuše, a kada je progovorio o njihovom odnosu, Jelena se rasula na komade.

"Nikada se nije desilo da ovaj čovek dođe, a da nije doneo poklon. Boki zašto si se trošio?", izjavila je JK i otkrila koliko ga je njena majka volela - "Divna ga je obožavala. Kao prijatelja, dete, kao da joj je brat. Izlazili su zajedno, oni su se družili mimo mene", govorila je Jelena, a onda je Boki 13 progovorio o Divni i otkrio koliko mu je značila.

"U Beogradu sam živeo i u jednom trenutku sam ostao bez ičega, a onda je Divna, kada je išla u prodavnicu kupila hranu za sebe i paralelno za mene", prietio s on u podkastu Stefana Lazarova, dok je Jelena Karleuša svom snagom pokušavala da zadrži suze, ali nije uspela.

Pročitajte još: Napustila dom Bake Praseta, pa žestoko pecnula Duška: Jelena Karleuša jednim snimkom sve opisala

"Takva žena se više ne rađa, ja je zovem majka, ona je bila lavčina. Imam još jednu situaciju sa Divnom iz 2010. godine. Živeo sam na Novom Beogradu, a nisam mogao da sedim u stanu, imam traumu od stana i svega što mi se dešavalo", pričao je Boki, a Karleuša je prvi put pokazala svoju najemotivniju stranu.

"Divna me izvela na večeru, ja sam bio na sedativima i rekao Divni da ne mogu da spavam u stanu, ona je noć provela pored mene. Spavala je na fotelji, a ja na trosedu, takva je žena bila", govorio je Boki koji je nedavno pušten iz zatovra, dok je Jelena brisala suze.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

(Kurir/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!