Ko je Srpkinja koja je zvala Kseniju na žurke kod Didija? Odrasla na selu, postala milionerka i svetska faca

Nakon što je društvene mreže obišao snimak na kom pokojna Ksenija Pajčin govori kako je bila pozvana na žurke ozloglašenog repera P Didija, mogi su se zapitali ko je manekenka koju pominje.

Youtube/PrintScreen

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi uzdrmao je svet nakon što je uhapšen. On se trenutno nalazi u pritvoru gde čeka suđenje za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu se*sualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju. U fokusu su i razuzdane žurke koje je reper i muzički mogul nekad organizovao, a na kojima su se pojavljivala brojna poznata lica.

I dok ceo svet prati dramu koja će zauvek promeniti poglede na Holivud i industriju poznatih i uspešnih ljudi, na našim društvenim mrežama isplivao je snimak koji smo svi zaboravili. Pokojna Ksenija Pajčin svojevremeno je otkrila da je bila pozvana na jedan od kontroverznih partija, ali nije otišla.

"Ja to uopšte nisam volela, osetim kad mi neko ne prija, pa makar to bio i Paf Dedi. Moj drug Peđa Govedarica, koji je radio kao buker u Njujorku, tada me je pozvao na žurku sa Majom Latinović, top modelom, ona je sada milionerka. I vrištao je od smeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam mnogo umorna. Eto, propustila sam žurku", ispričala je Ksenija u jednoj emisiji.

Mnogi su se, pogledavši snimak, prisetili da je Maja Latinović nekada bila jedno od najzvučnijih imena modne scene koje je poteklo sa ovih prostora. Nosila je revije najvećih kreatora, čak se pojavila i u spotu Džej Zija za pesmu "Change Clothes".

Ko je Maja Latinović?

Rođena je 1980. u Banatskom Novom Selu, kod Kikinde, a njena modna priča počela je kada je imala 16 godina, nakon što ju je sestra prijavila na lokalni izbor za manekenke, gde je zauzela drugu poziciju. Od skauta iz Italije dobila je ponudu da ode u Milano, i od tada se njena karijera razvijala vrtoglavom brzinom.

Pročitajte još: Do javnosti dospeo snimak s razuzdane žurke P Didija: Evo šta je tražio gostima da rade s uljem i dahom

Sa 19 godina počela je da radi sa renomiranom njujorškom agencijom Women Management. Legendarni modni fotograf Mario Testino izabrao je Maju za lice kampanje Roberta Kavalija, a kasnije ju je slikao i za italijanski Vogue. Više puta se pojavila u modnoj Bibliji, i to u izdanjima na različitim jezicima. Gotovo da ne postoji veliko ime iz industrije čije modele nije nosila, što na pisti, što u editorijalima, što u kampanjama. Chanel, Ralph Lauren, Versace, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Donna Karan, Michael Kors… Plus bezbroj naslovnih strana prestižnih magazina.

Instgaram/screenshot 

Ipak, manekenska karijera ne traje dugo, osim ako niste Naomi Kembel. Maja danas živi mirnijim životom, u srećnom je braku, ima i sina, a zbog prirode posla promenila je više lokacija. Njujork, Milano, Bugarska… Ne zaboravlja ni svoje korene, pa je pre nekoliko godina pomogla da se u njenom selu izgradi crkva.

Tom prilikom je izjavila da se još kao mala pitala zašto u selu nemaju crkvu - "Sanjala sam da nešto gradim i gradim, ali nikad nisam znala šta to u snu gradim. Kada mi je mama javila da je odlučeno da se gradi crkva u selu, odmah sam joj rekla da ću da pomognem", ispričala je jedna od naših najuspešnijih manekenki.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OPROSTI KSENIJA PAJČIN ŠTO SI STRELJANA NA PRAGU SVOG DOMA!" Minja Marđonović iskreno o femicidu u Srbiji: TO JE SMRT I PRE SMRTI  Kurir televizija

 (Blicžena/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!