Pogledajte Sorajinu sestru: Prirodna lepotica, bez silikona i operacija, nikada je nismo videli u javnosti

Soraja Vučelić ima sestru koja se nikada nije pojavila u javnosti, a mnogi ističu da je prava lepotica.

Instagram/sorajavucelic

Starletu Soraju Vučelić upoznali smo pre više od deset godina, kada se pojavila u Velikom Bratu u kojem se sukobljavala s Brendonom Radonjićem, a u narednoj sezoni i otvoreno ratovala sa pevačicom Majom Nikolić.

Soraja poslednjih godina privlači pažnju javnosti bahatim klipovima na kojima se vide skupocena kola na dnu bazena, pregršt kesa iz dizajnerskih radnji, kao i vešću da je postala majka dečaka Kana. Svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, naročito članove porodice.

Do sada nismo imali priliku da vidimo kako izgledaju srodnici popularne starlete, te je sve iznenadilo kada je jednom prilikom objavila sliku svoje sestre. Ona je, reklo bi se, prirodna lepotica koja nije radila ništa na sebi. Izgled Sorajine sestre je šokirao sve, jer očigledno da je ne privlače iste stvari kao popularnu rijaliti zvezdu.

Prirodna lepotica se uslikala zakopčana do grla i sa minimalnom šminkom.

Instagram/sorajavucelic  Soraja, sestra

Soraja je nedavno progovorila o majčinstvu i o tome koliko ju je sin promenio - "Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan", počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice.

Pročitajte još: "SORAJA, VRATI SE, SVE TI JE OPROŠTENO" Stanija oplela po starletama, za jednu rekla da poradi na obrazovanju!

"Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica", rekla je za "Premijeru".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Soraja  Instagram/sorajavucelic

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!