"Bila sam sa čovekom od 73 godine": Pričali da je muško, imala odnose uživo programu, sad šokirala pričom o 300 evra

Deniz Dejm u razgovoru s pratiocima otkrila godine najstarijeg partnera s kojim je bila u vezi

ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, Deniz Dejm, pre par godina je šokirala domaću javnost, kada se na potpisivanju ugovora s Pink televizijom, pojavila u kompletu koji potpuno otkriva njenu zadnjicu.

Deniz nije krila da je imala sponzore, a na glasine da je "bila muškarac", koje su kolale tokom njenog učešća u Zadruzi, nije želela da odgovara sve dok nije izašla napolje i demantovala ih. Poznata je i po intimnim odnosima koje je imala dok je išao prenos uživo iz vile u Šimanovcima, a sada je uspela ponovo da šokira svoje pratioce.

Deniz Dejm je odgovarala na njihova pitanja na Instagramu, a jednog korisnika ove društvene mreže je zanimalo koliko godina je imao njen najstariji partner.

Pročitajte još: DENIZ DEJM OTKRIVA DA LI JE MUŠKO! Od golih slika zaradila 150.000 €, priznala da ima oženjenog švalera, pa ŠOKIRALA SVE

"73", odgovorila je starleta i šokirala sve.

Instagram/denisedameofficiel 

Bivša zadrugarka je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje intimnih fotografija.

"Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i jednog sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu", rekla je Deniz i dodala:

"Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja".

BONUS VIDEO:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DENIZ DEJM EKSKLUZIVNO NAKON ŠTO SU JE PRETUKLI: Tu mi je švaler, pomaže mi da se svlačim i oblačim! OVAKO JE DOŠLO DO PREBIJANJA  Kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!