Majka joj rekla da je više volela muža nego nju i brata: Sve priznala na samrti, voditeljka dnevnika ostala u šoku

Voditeljka Maja Manojlović je zbog ovog priznanja potražila i savet duhovnika.

TV PInk/screenshot

Voditeljka "Dnevnika" televizije Pink, Maja Manojlović, svojevremeno je gostovala u emisiji Magazin In gde je prvi put progovorila više o privatnim temama, te čak i iznela detalje braka njenih roditelja. 

Tema je bila očuvanje braka, a Maja je otkrila kako je izgledala ljubav njenih roditelja.

"Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu", izjavila je Maja u emisiji Magazin IN.

Koliko je ovo priznanje uzdrmalo voditeljku, govori činjenica da je postavila pitanje sveštenom licu u manastiru Ostrog.

"Kasnije sam otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: ‘Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?’ On mi je rekao: ‘Pa to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života.’ Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle, griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu", istakla je Maja.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

HAOS PRED KAMERAMA KURIRA Nakon što mu je voditeljka zaštražila... Sofronijević krenuo da skida burmu! Snežana Đurišić morala da interveniše  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!