Milioni su plakali zbog nastupa teško bolesne Selin Dion na OI: Sad je muzičari javno optužili, "Sve je bilo fejk!"

Ozbiljne optužbe pale su na organizatore Olimpijskih igara!

printscreen/youtube/Eurosport

Kada se saznalo da će Selin Dion nastupati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, svet je bio u ekstazi. Pevačica koja već duže vreme pati od sindroma "ukočene osobe", morala je ponovo da uči da hoda, priča, peva... i rešena je da se vrati nastupima. Kako je rekla u svom dokumentarcu: "Ako ne budem mogla da trčim - hodaću. Ako ne budem mogla da hodam, puzaću. Nedostaju mi ljudi...".

No, sada su se, mesecima nakon maestralne izvedbe na otvaranju OI, koje su milioni pratili u suzama, pojavile tvrdnje da je nastup pevačice "fejk". 

printscreen/youtube/Eurosport 

Muzički stručnjaci tvrde da je sve bilo unapred snimljeno, prenosi "Liberation". Podsetimo, ona je najpre pevala "Hymne à L’amour" ispred Ajfelove kule, nakon čega je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da je njen nastup bio "emotivni vrhunac" celog događaja.

Ipak, u petak su ugledne francuske novine "Liberation" objavile da je nastup "bez ikakve sumnje" bio unapred snimljen, pozivajući se na brojne stručnjake iz muzičke industrije.

Predstavnici organizatora Olimpijskih igara odbili su da odgovore na pitanja o nastupu, iako su ranije insistirali da je zaista bio uživo.

YouTube/screenshot/Celine Dion 

"Ono što smo čuli na TV-u bilo je unapred snimljeno", rekao je kompozitor i izvođač Etien Guéro za "Liberation".

Zvučni inženjer koji je želeo da ostane anoniman složio se s kompozitorom, objašnjavajući da je u pravu 100 posto, jer se "to može čuti od prvih nota". Njihovi drugi sagovornici takođe su se bez sumnje složili.

Muzičar Wings of Pegasus na YouTube-u je komentarisao da su proba i stvarni nastup zvučali potpuno identično, što je nemoguće, jer uvek postoje varijacije između dve verzije pesme uživo.

Nastup na Olimpijskim igrama trebalo je da bude trijumfalni povratak za Selin, koja se bori sa neizlečivom neurološkom bolešću koja izaziva ukočenost mišića i povećanu osetljivost na zvuk, dodir i emocionalne podražaje.

X/Celine Dion 

Međutim, sada je na ovaj događaj bačena senka, a pevačica se povodom optužbi još uvek nije oglašavala.

Pročitajte još: Nećete verovati koliko je Selin Dion dobila za nastup u Parizu: Organizatori OI bili primorani da se oglase

Podsetite se kako je izgledao nastup:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!  kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!