Tina Ivanović za lux vilu traži 2 miliona evra: Pukli pare na renoviranje kuće od 1.800m², a sad se razvode

Priče o razvodu krenule su nakon što se pojavila informacija da par duže vreme ne živi zajedno, a sada navodno prodaju zajednički dom

Pink tv /printscreenv/ Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić navodno su se razveli nakon više od 25 godina braka, a mnoge zanima i šta će biti sa nekretnina koje imaju u svom vlasništvu koje vrede čitavo bogatstvo.

Kako se pisalo, Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili, a čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 evra.

Poseduju luksuznu vilu u Malom Mokrom Lugu

Kuća ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa.

Printscreen/Paparaco lov 

Ekipa emisije "Paparaco lova" usnimila je jednom prilikom iz svih uglova velelepnu kuću pevačice, ispred koje se nalazi radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je ona u njihovom vlasništvu.

Podsetimo, ona je u jeku pandemije pre godinu i po dana odlučila da promeni određene delove nameštaja i ono što joj se ne dopada izbaci iz kuće kako bi mogla da namesti sve po svom ukusu.

Kako se šuškalo, renoviranje je koštalo više od 20.000 evra.

Printscreen/Paparaco lov 

"Tačno je, renoviram kuću preko leta, odlučili smo se za neke radove koje do sada nismo stizali. O sumi ne pričam", rekla je tada kratko Tina.

Inače, par je velelepnu kuću pre par godine postavio u oglas, tražeći za nju 2.000.000 evra.

Pogledajte kako izgleda vila:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

TINA IVANOVIĆ U EMOTIVNOJ ISPOVESTI U SCENIRANJU POTRESLA JAVNOST: Ljudi su u meni videli dobru zaradu, iskoristi su moju mladost   Kurir

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!