Au, kakva je bomba bila Tina Ivanović pre 25 godina: Procurile slike pre silikona, nećete moći da je se nagledate

Pevačica je i dan-danas lepa žena, a kada je bila mlada retko ko je mogao da joj stane na crtu.

ATA Images

Tina Ivanović je od samog početka karijere samtrana za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni, a mnogi ne znaju da je svoj estradni put započela još davne 1998. godine.

Zanosna crnokosa 19-godišnjakinja tada je objavila svoj prvi album pod nazivom "Lutalica" koji nije doživeo uspeh, ali Tina nije odustajala. 

Printscreen/YouTube 

Sve se promenilo 2004. kada je snimila pesmu "Bunda od nerca", a njena sudbina promenila se gotovo preko noći. Postala je jedna od najpopularnijih pevačica, a ovom numerom dugo je bila na samom vrhu estradne scene.

Ređala je hitove, ali se kasnije o njoj pisalo i zbog određenih korekcija koje je odradila. Mnogi su smatrali da joj iste apsolutno nisu bile potrebne, naročito ako se uzme u obzir kako je Tina nekada izgledala.

Instagram/tina_ivanovic_official 

Tako se na Instagramu pojavila njena stara fotografija sa početka karijere, iz 1996. godine, a pevačicu bi retko ko prepoznao na prvi pogled. 

Lepa 23-godišnjakinja je pozirala u providnim čarapama i čipkastoj bluzi crne boje, a tada još uvek nije imala ni silikone, niti bilo kakve estetske korekcije. 

Takođe, njena kosa je kovrdžava, a takvu frizuru danas retko kada nosi, ali je provokativni imidž zadržala do dana današnjeg. 

Gledajući njene stare slike, jasno je zašto je oduvek bila magnet za suprotni pol, iako je ona, nakon raspada prvog braka, godinama bila u skladnom odnosu sa Zvezdanom Anđićem.

Pročitajte još: NE MOGU DA ČISTIM, KUVAM I KAČIM SLIKE NA MREŽE! Tina Ivanović otkrila šta njenom suprugu NAJVIŠE SMETA, nikad iskrenija

Inače, nedavno se pojavila informacija da se par razveo u tajnosti, međutim, suprug Ivanovićeve je navode oštro demantovao

Pogledajte i kako danas izgleda Tina Ivanović kada se skine u kupaći:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POVADILA SILIKONE, A NIKAD VRELIJA! Tina Ivanović GRMI kako izgleda! Komplimenti samo PRŠTE, a muž ODUŠEVLJEN   Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!