Sejo Kalač dao monstruozni komentar na vest da je pevačica pretučena: "Žensko treba tuć' dok se ne smiri"

Reči nekada popularnog pevača mnogi su osudili, s razlogom!

YouTube/ BN Music Official /printscreen

Nakon vesti da je popularnu pevačicu iz Bosne i Hercegovine, Aldinu Bajić pretukao suprug, oglasile su se mnoge njene kolege i pružile joj podršku, baš kao i dobar deo javnosti. 

Međutim, razočaravajuće je da i dalje postoje i oni kojima je nasilje opravdano, i koji i dalje traže krivca u ženi zbog neodbranjivih postupaka. 

Jedan od onih koji se javno oglasio i pružio podršku suprugu Bajićeve koji joj je naneo teške povrede je pevač Sejo Kalač, sudeći po skrinšotu koji kruži mrežama, a njegova monstruozna objava razbesnela je ljude. 

Printscreen/Facebook 

- Ako, i treba da je izudara. Žensko trena tući dok se ne smiri - glasio je jezivi komentar pevača.

Ovakvi komentari nisu samo neprihvatljivi; oni predstavljaju opasan narativ koji može dodatno traumatizovati žrtve i normalizovati nasilje u društvu. 

Ove situacije moraju biti povod za širu diskusiju o nasilju u porodici i potrebi za edukacijom, kako bismo osigurali da se ovakvi incidenti ne ponavljaju. Žrtve moraju znati da nisu same i da imaju pravo na podršku i zaštitu.

instagram/aldinabajicofficial 

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Ona je nakon brutalnog prebijanja, kako su preneli mediji, bila više od dva sata u dubokoj nesvesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom. Posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"PA ŠTA AKO TE BIJE MUŽ, I JA BIJEM SVOJU ŽENU" Sociološkinja pozvala policiju da prijavi nasilje i DOBILA BIZARAN ODGOVOR   Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!