JK prvi put progovorila o nasilju u braku sa Tošićem: "To je bilo onda kad neko ne može više verbalno da te 'ukroti'"

Jelena je prvi put progovorila o svemu što je proživljavala u braku.

YouTube/LAZAROV/screenshot

Popularna pevačica Jelena Karleuša nedavno se i zvanično razvela od bivšeg fudbalera Duška Tošića, a nedavno je u jednoj emisiji prvi put otvorila dušu o svemu što se događalo u braku. 

Dotakla se i fizičkog nasilja koje je trpela u braku, zbog čega je nekoliko puta morala da zatraži i pomoć policije.

- Zvala sam ja 92! Nekoliko puta sam bila primorana da zovem policiju i to je bilo onda kad neko ne može više verbalno da te "ukroti", pa onda kreneš glavom kroz zid i onda… Teške su to teme… Ono što hoću da kažem svakoj ženi:... Niko ne sme da digne ruku na jednu ženu i žena, onog momenta ako plače zbog muškarca…Niko nije vredan ni jedne ženske suze, koju muškarci olako shvataju. To su bolne suze i ako plačete zbog nekog, to nije ljubav, to je agonija - rekla je JK u emisiji “4 i po žene".

YouTube/Kurir/screenshot 

- Svaki put kad sam pozivala policiju, istog momenta sam se pokajala. Pre njih je dolazila novinarska ekipa, pa sam sa njima čekala policajce, koji me pitaju da se slikaju sa mnom i Duškom. I ja sam se slikala. Ja onda pitam: "Duško, hoćeš da dođeš da se slikaš?" Smešno je, moj život je cirkus. Dolazilo je i do fizičkih sukoba. Smatram da onog momenta kad muškarac digne ruku na ženu, da tu nema nikakve ljubavi. Jednom kad digne, dići će opet i opet… Ja nisam neko ko treba da se fizički obračunava sa nekim koga voli. Tu je za mene stvar završena. Ja kad pozovem policiju, to je došlo do krajnjih granica, a ja sam hrabra žena - priznala je pop zvezda.

Podsetimo, Jelena je početkom juna prijavila tadašnjeg supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Pevačica je tada oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

MNPRess/Ata Images/Antonio Ahel 

Karleuša je tada pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nije imala vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je tada bilo zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa Jelenom.

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24 časa, besplatan poziv). Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19 časova 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova 062 304-560, noću 19-10 časova.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija

Izvor: Informer.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!