Pitali su Vilijama i Kejt za raskid, i sve je bilo jasno: Prinčeva reakcija potvrdila ono o čemu se šuškalo godinama

Ovo pitanje ih je definitivno zateklo, te su morali iskreno da kažu kakvo je stanje stvari.

printscreen/youtube/The Prince and Princess of Wales

Priče o problemima u odnosu Kejt Midlton i princa Vilijama prate ih od samog početka odnosa, a iako danas uživaju u skladnom porodičnom životu, nije tajna da su u prošlosti prošli kroz ogromnu krizu.

Te 2006. godine javnost je ostala u potpunom šoku kada se saznalo da je par raskinuo, a autor Robert Džobson je u knjizi "Ketrin, princeza od Velsa: Biografija", otkrio da je Vilijam smatrao da im treba "prostora da pronađu svoj sopstveni put".

Iako su se pomirili nekoliko nedelja kasnije, njihov raskid do danas nije zaboravljen, a o njemu se u poslednje vreme sve češće priča.

Profimedia 

Razlog tome je snimak iz 2010. koji je ponovo preplavio društvene mreže. Radi se o njihovoj reakciji na raskid tokom intervjua koji su dali nakon veridbe.

"Raskinuli ste, poznato je, po svim novinama, o čemu je bilo reči?", upitao ih je novinar Tom Bredbi.

"Nije sve bilo loše," odgovorila je Kejt, na šta je princVilijam raširio oči i uzdahnuo, dajući do znanja da se ne slaže s tim. Time je potvrdio glasine da je raskid bio buran i da je morao da se potrudi da ponovo osvoji Kejt.

"Rastali smo se nakratko, ali to je bilo samo, znate, oboje smo bili jako mladi. Bilo je to na univerzitetu i nekako smo se tražili kao takvi i bili, znate, različite osobe i slično," dodao je kasnije Vilijam.

Inače, poznato je da je tokom njihovog raskida Vilijam često bio fotografisan u noćnim izlascima, a šuškalo se o njegovim aferama sa Aleksandrom Knačbul, Tes Šepard, Lisom Agar, Anom Ferero...

Danas pruža podršku svojoj supruzi Kejt tokom borbe s karcinomom, a u braku su dobili sinove Džordža i Luisa, kao i ćerku Šarlot.

Pogledajte i kako Kejt izgleda nakon borbe sa bolešću:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!