Oglasila se bivša žena Dženana Lončarevića: Sa nekadašnjom ljubavnicom dobio drugo dete, a ona mu samo jedno poručila

Iako se pevač nije oglašavao, njegova bivša je imala jasnu poruku

ATA Images/Antonio Ahel/Društvene mreže

Nakon vesti da je Dženan Lončarević dobio drugo dete sa nekadašnjom ljubavnicom Marijom, mnogi su željno iščekivali reakciju njegove bivše supruge Samire sa kojom je mesecima pre razvoda bio na "ratnoj nozi".

Dženanova i Miličina veza tekla je paralelno dok je još bio u braku sa Samirom koja mu je rodila dvojicu sinova, o čemu je već i bilo reči.

Iako se pevač nije oglašavao povodom prinove, njegova bivša žena ipak je dala komentar.

- Nemam komentar. Neka mu je živ i zdrav - rekla je Samira kratko za Telegraf.

Podsetimo, Dženan je bio 25 godina u braku sa Samirom, a upoznali su se pre nego što je postao velika zvezda. Sudbonosno "da" izgovorili su 2006. godine, a sve do pre izvesnog vremena nije se znalo da par ima probleme u odnosu.

MONDO/Stefan Stojanović 

Nakon što su se pojavile priče da Lončarević ima paralelnu vezu, Samira je odlučila da progovori o svemu.

- Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – rekla je Samira za Telegraf. 

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa.

Par je na kraju uspeo da izgladi razmirice, te su se nedavno i zvanično razveli.

Inače, Samira je nakon razvoda okrenula drugi list, te slobodno vreme koristi za izlaske sa drugaricama.

Tako je nedavno na društvenim mrežama osvanula i fotografija iz provoda, a mnogi su komentarisali da "Dženanova bivša nikada bolje nije izgledala".

Facebook/Screenshot 

Samira je obukla usku crvenu haljinu, uvila plavu kosu i na usne nanela crveni ruž, zbog čega je dobila pregršt komplimenata, a u nastavku pogledajte kako je izgledala dok je bila u braku sa pevačem:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DŽENAN LONČAREVIĆ OTVARA KONCERTNU SEZONU NA OTVORENOM U NIŠU! Volim da osluškujem publiku, želim da svi na nastupu budu veseli   Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!