Zgrabila me, ljubili smo se, pa sam se ispovraćao: Hrvatski glumac priznao sve o sceni s fatalnom koleginicom

Asim Ugljen prisetio se scene u kojoj se ljubio s koleginicom, a nakon toga ispovraćao.

Instagram/toorkish_coffee/printscreen

Hrvatski glumac Asim Ugljen, koji je ranije govorio o bolesti s kojom se bori i otkrio kako se on nosi sa teškom dijagnozom, u emisiji na HRT televiziji govorio je o sceni koju je snimao s koleginicom Anom Gruicom Uglešić koja se završila neočekivanim incidentom.

On je priznao da se nakon snimanja ove scene ispovraćao, ali i otkrio zbog čega je došlo do toga.

"Ana Gruica je jedina žena sa kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao", rekao je Asim, ističući da mu je uprkos tome snimanje s Anom bilo odlično.

"Nije njena greška. Imala je nekakav ruž na sebi, grozno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni i bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz i meni je curio niz grlo i ja nikako nisam uspeo usred scene da objasnim da mi se taj ruž sliva niz grlo. To je sve dugo trajalo. Ona je mislila da se ja igram i zato se izmičem i zgrabila me je. Kako je bio kraj scene, ja sam se ispovraćao. Ona se smejala: 'Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća'", ispričao je glumac u šaljivom tonu.

Pročitajte još: Na silu pokušao da poljubi glumicu na bini: Otimala se, a slavni kolega uleteo i očitao mu lekciju

"Ne volim scene ljubljenja, nikad ih nisam volio zato što mi je uvek nelagodno jer ne znam šta smem šta ne smem", priznao je i naglasio da mu je lakše da snima intimne scene jer su manje intimne.

(Mondo/A.K.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IVA ŠTRLJIĆ ZA KURIR TV OTKRILA SVOJU RUTINU PRED SNIMANJE: Gledam sve naše domaće serije, a tamo gde ja glumim, TO POSEBNO PRATIM  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!