"Prija pevala pred polupraznom halom": Pljuštale prozivke zbog snimka "blamiranja", odmah reagovala Seka Aleksić

Na društvenoj mreži Tiktok je objavljen snimak s koncerta Aleksandre Prijović u Kelnu, nakon čega su krenuli negativni komentari

Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović je za nešto više od godinu dana, u okviru turneje "Od istoka do zapad", održala preko 60 koncerata širom regiona. Pevačica je napunila najveće dvorane u regionu i Evropi, a za sam kraj turneje zakazala je koncert u Beogradu, tamo gde je sve i počelo.

Sada je zbog njenog koncerta u Areni "Lankses" u Kelnu nastao opšti haos na društvenim mrežama. Jedan korisnik Iksa objavio je snimak iz ove arene, i napisao: "Ali Prija koja zakazuje koncerte u arenama od 30 hiljada ljudi, pa joj dođu 3 ili 4 hiljade. Blamira se bez razloga ".


Bilo je onih koji su se složili sa njim: "Čim peva 'Tek je 12 sati', to je neki fajron, ljudi otišli kućama da rade", dok je bilo i onih koji su branlli pevačicu, a među njima je bila i Seka Aleksić.

Pročitajte još: Prvak Srbije i CG i agent s Beverli Hilsa: Čime se Filip Živojinović bavio pre Prije, evo i koje diplome ima

"Prijovićka je imala toliko lepih i krcatih koncerata, sada je neka arena poluprazna i odmah je dočekaste na lomači, sve ono lepo zaboraviste! Ccccc, nikad vam niko ugoditi neće!!!", napisala je Seka na mrežama.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Aleksandra Prijović  Tiktok/extrafm

 (Republika, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!