"Zajedno smo doneli odluku da se raziđemo": Jovana i Željko raskinuli posle Beovizije, evo šta je voditeljka tad pričala

Jovana i Željko Joksimović su vezu započeli 2008. godine, a raskinuli tri godine kasnije, što su oboje potvrdili

Instagram/jjovanajoksimovic

Jovana i Željko Joksimović skoro deceniju su u ljubavi, a svoju bajku iz koje su dobili sina Kostu i bliznakinje, Anu i Srnu započeli su 2008. godine, kada su vodili Pesmu Evrovizije.

Par godina kasnije, stigla je vest da su se rastali, što su oboje kasnije i potvrdili u izjavama medijima: "Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine", rekla je tada Jovana, a Željko potvrdio.

RTS 1/Screenshot 

"Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli".

Do pomirenja para je došlo ubrzo i to u Tivtu gde je pevač nastupao. Jovana je otišla privatnim letom da ga poseti i od tada se nisu razdvajali. Usledelo je venčanje 2014. godine, a par je ubrzo dobio i troje dece.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

JEDNA OD NAJBLIŽIH SARADNICA OTKRILA KAKAV JE ZAISTA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ Sara je napisala najlepše tekstove POPULARNIH PESAMA   Kurir televiz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Alo, MONDO, D.P)